Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΡΙΒΑΛΝΤΟ

Αν ο Κόκκαλης δεν τον καλέσει σήμερα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα έχει διαπράξει (ένα ακόμη) έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Βραζιλιάνος όχι μόνο έχει καθαρίσει όλα τα ντέρμπι, αλλά είναι ίσως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που καθηλώνει τους φιλάθλους.

ΜΑΝΣΟ

Για πρώτη φορά έδειξε πτυχές από το πλούσιο ταλέντο του. Ο Αργεντινός μέσος της Ξάνθης είχε δείξει εξ αρχής δείγματα γραφής του, αλλά χθες συνδύασε το θέαμα με την ουσία. Κρίμα που οι συμπαίκτες του δεν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και αδίκησαν το νέο αστέρι της Ξάνθης.

ΔΩΝΗΣ

Για μία ακόμη φορά η Λάρισα έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο στο Αλκαζάρ και πήρε δίκαια τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής της δημιουργεί ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΛ, αρκεί να ξεπεράσει και το σύμπλεγμα κατωτερότητας των εκτός έδρας αγώνων.

ΚΩΣΤΙΚΟΣ

Για μία ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε "λίγος" σε εκτός έδρας παιχνίδι και γνώρισε μία εύκολη ήττα στη Λάρισα. Πάντως, ο 48χρονος τεχνικός δικαιούται να τα έχει με την τύχη του, αφού για μία ακόμη φορά η ομάδα του έχασε με… μόλις ένα γκολ διαφορά, όπως είχε δηλώσει προ ημερών.

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

Την Τέταρτη διέψευσε ο ίδιος προσωπικά ότι η ΑΕΚ πηγαίνει για νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη. Όταν ο αρχηγός μίας ομάδας κάνει τέτοιες δηλώσεις πώς να αντιδράσουν οι συμπαίκτες του. Φυσιολογικά λοιπόν δικαιώθηκε ο Αλέφαντος… "Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0".

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Το καλοκαίρι συγκέντρωσε κόσμο στο αεροδρόμιο, καθώς οι φίλοι του ΠΑΟΚ έβλεπαν στο πρόσωπό του αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ είχε την ασυλία, όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα αναλώνεται σε διαμαρτυρίες είτε σε διαιτητές, είτε σε συμπαίκτες.