Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( η όμορφη περιπέτεια του ηρακλή :: 23/3/2006 19:39:41) 

Η όμορφη περιπέτεια του Ηρακλή

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Οπόλε, Μπέλγκοροντ, Θεσσαλονίκη και τώρα Ρώμη. Αυτοί οι τέσσερις προορισμοί μαρτυρούν την μέχρι τώρα κυανόλευκη περιπέτεια σε φάιναλ φορ Τσάμπιονς λιγκ, με την ελπίδα ότι η Αιώνια πόλη θα εξελιχθεί σε σύγχρονη Ιθάκη για τον Ηρακλή.

Μήπως ήδη οι κυανόλευκοι έχουν πετύχει το στόχο τους και το ταξίδι που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2005 έχει απλώς επιβεβαιώσει την αξία αυτής της πραγματικά μεγάλης ομάδας; Η απάντηση είναι… ναι! Ο Ηρακλής με την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ, έχει κερδίσει το μισό στοίχημα που είχε βάλει στην αρχή της περιόδου. Το άλλο μισό θα το κερδίσει αν στα δύο παιχνίδια που δώσει στη Ρώμη, οι παίκτες αφήσουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.

Με αντίπαλο τους Ρώσους της Λοκομοτίβ, ο Ηρακλής δεν είναι το φαβορί, όπως δεν ήταν και πέρσι, αλλά έχει ελπίδες πρόκρισης. Και η διαφορά είναι, ότι αν περάσει αυτό το εμπόδιο, τότε ξέρει πως το απόγευμα της Κυριακής τον περιμένει ένας ακόμη πραγματικός τελικός. Ένας τελικός, που κάποιοι τον περιμένουν εδώ και ένα χρόνο, ίσως και μια ολόκληρη ζωή.