Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ηρακλης 6,9 :: 15/1/2006 19:58:16) 

ΗΡΑΚΛΗΣ 6,9

ΑΜΥΝΑ 6,6

6 ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ Αδικήθηκε στη φάση της αποβολής του. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν θεατής του παιχνιδιού. 6 ΔΡΟΥΓΑΣ Το δεύτερο… θύμα της αποβολής του Διλμπέρη. Θυσιάστηκε για να μπει ο Μπαντής. Θετική η παρουσία στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. 7 ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ Ανίκητος στις προσωπικές μονομαχίες. Συνέθεσε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό δίδυμο με τον Σεγκιρί, ενώ ουκ ολίγες φορές βοήθησε την ομάδα του στην επίθεση. 7 ΣΕΓΚΙΡΙ Εξαφάνισε αρχικά τον Σάλες και στη συνέχεια τον Λοντό. Πλήγμα θα είναι η απουσία του, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 7 ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ Άψογος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, είτε ως δεξί μπακ, είτε ως τρίτο στόπερ. Βοήθησε αυτή τη φορά και επιθετικά, καθώς βρήκε αρκετό ελεύθερο χώρο.

ΚΕΝΤΡΟ 7,3

7 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Κατηύθυνε άψογα την ομάδα στη μεσαία γραμμή, ενώ έκανε δουλειά που δεν φάνηκε. 8 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι με την φανέλα του Ηρακλή. Δημιούργησε το γκολ, πέτυχε ένα που κακώς ακυρώθηκε, "πήρε" τη δεύτερη κίτρινη του Ζουέλα, ενώ ήταν μία μόνιμη πηγή κινδύνων από τη δεξιά πλευρά. 8 ΠΡΙΤΤΑΣ Μηχανάκι στη μεσαία γραμμή. Πέτυχε και το χρυσό γκολ με καταπληκτική κεφαλιά. Σπουδαία μεταγραφή. 6 ΛΑΓΟΣ Με καλές και κακές ενέργειες. Η παρατεινόμενη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του, ίσως τον έχει επηρεάσει.

ΕΠΙΘΕΣΗ 6,5

7 ΕΠΑΛΕ Σε αρκετές περιπτώσεις ο Καμερουνέζος ήταν συγκινητικός και προσπαθούσε μόνος του να πάρει το παιχνίδι. Εξαιτίας αυτής της θέλησης, κρατούσε κάποιες στιγμές τη μπάλα περισσότερο από όσο θα έπρεπε. 6 ΕΡΕΡΑ Φαίνεται ότι… έχει συνωμοτήσει το σύμπαν για να μην πετυχαίνει γκολ. Το Σάββατο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Μπριάκος του το αρνήθηκε. 7 ΑΛΛΑΓΕΣ Ο Μπαντής έπεσε στα βαθιά και εντελώς απρόσμενα, αλλά έδειξε ότι ξέρει να κολυμπάει. Ο Στεφανής έδωσε λύσεις στην ομάδα, ενώ ο Κ. Καπετάνος έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί η προσφορά του. 2 ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Αν δεν πάρει τρεις-τέσσερις παίκτες ενδεκάδας, τότε βρέθηκε η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί. Ήρθε με μοναδικό στόχο να κρατήσει το μηδέν, αλλά δεν του έφτανε ούτε η "βοήθεια" που είχε από τους Μπριάκο και Δάλλα.