Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( τέλειωσαν οι λαγοί από το καπέλο :: 20/2/2006 20:26:16) 

Τέλειωσαν οι λαγοί από το καπέλο

Η λογική και η πρακτική του ποδοσφαίρου είναι γνωστή και σκληρή. Ανελαστική στις περισσότερες των περιπτώσεων: δεν πάει καλά η ομάδα, ο προπονητής είναι αυτός που φεύγει. Παρελθόν, λοιπόν, και ο Γιώργος Κωστίκος από τον ΠΑΟΚ. Θύμα (ακόμη ένα) ουσιαστικά του άσχημου και προβληματικού περιβάλλοντος, που έχει δημιουργηθεί στην Τούμπα, εξαιτίας της φανερής, αλλά κι εκφρασμένης αδυναμίας της διοίκησης να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της… Ο ΠΑΟΚ είναι ορατό ότι βρίσκεται σε απόγνωση και λειτουργεί υπό συνθήκες πανικού πολλές φορές. Το άσχημο είναι, ότι το επιζητούμενο ηλεκτροσόκ δεν μπορεί να προκληθεί από την απομάκρυνση του προπονητή. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να μπει το νυστέρι πολύ πιο βαθιά από μια αλλαγή προπονητή, να βρεθούν ζωτικές λύσεις, οι οποίες μόνο από τον Γιάννη Γούμενο μπορούν να εκπορευτούν. Μπορεί να το κάνει, τις έχει; Αυτήν τη στιγμή, δυστυχώς, δεν μοιάζει ικανός να βγάλει… λαγούς από το καπέλο. Αντίθετα φαίνεται πως έχει εξαντλήσει τη δεξαμενή των εναλλακτικών του λύσεων, αλλά και την ίδια την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Μπορεί να ακούγεται απαισιόδοξο, αλλά πολύ φοβόμαστε ότι το παιχνίδι έχει χαθεί για τον ΠΑΟΚ. Εκτός κι αν αναλάβει ο κόσμος να δώσει το δικό του μήνυμα, αναλαμβάνοντας δράση πριν να είναι πολύ αργά…

ΥΓ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ σπουδαίες νίκες που πέτυχε μέχρι τώρα ο Άρης ήταν αυτή στη Φυλή. Ίσως μετά από εκείνο το 1-0 επί της Καστοριάς, από το οποίο ξεκίνησε το σερί των 14 αήττητων αγώνων, να ήταν και η πιο σημαντική. Όποιον κι αν ρωτήσεις μέσα στην ομάδα, η απάντηση είναι μία για τον βασικό λόγο της αγωνιστικής σταθερότητας και της πορείας που πραγματοποιεί: Νίκος Αναστόπουλος.