Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( οι πρωταγωνιστες της εβδομαδας :: 15/1/2006 19:50:58) 

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Οι δηλώσεις του Καπετάνου, ο καρατέκα Σάντος, τα κρασιά του Βαρδινογιάννη και το προπονητικό δίδυμο του Ηρακλή σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο ήταν μερικοί από τους πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Γράφουν οι συντάκτες της «Θ Sports»

10 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Όταν λέει ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον Ηρακλή τι εννοεί; Ότι αγωνίστηκε σε 150 αγώνες και σκόραρε 70 γκολ; Με 75 αγώνες και 10 τέρματα τι σόι κύκλος είναι αυτός. Αν οι κύκλοι του είναι τόσο μικροί και φτωχοί σε παραγωγικότητα, τότε καλά θα κάνει να αλλάξει επάγγελμα, γιατί δεν θα υπάρχουν πάντα κορόιδα.

09 ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

Μεγάλη απρέπεια από τον Πορτογάλο προπονητή της ΑΕΚ. Δεν μπορεί έναν τεχνικός με τόσο μεγάλη εμπειρία να εκτίθεται, συμμετέχοντας σε καβγάδες με βοηθούς προπονητών. Ακόμα περισσότερο εκτίθεται όταν προσπαθεί να διαψεύσει τη φωτογραφική κάμερα που τον έχει απαθανατίσει να έχει αρπάξει από το λαιμό τον βοηθό του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο, Τόλη Αποστόλου.

08 ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Καλό το χιούμορ, όμως ο "Τζίγκερ" αστόχησε με την κίνηση του κρασιού "Παράγκα". Όταν μάλιστα το συνδύασε και με το dvd της αδικίας, τότε μάλλον μιλάμε για ειρωνεία. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει ξεχάσει, τα πεπραγμένα του θείου του, Γιώργου, που κάποιες εποχές απαγόρευε την είσοδο των τηλεοπτικών συνεργείων για μην γίνεται καταγραφή των "σφαγών".

07 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο μεγαλομέτοχος της Σκόντα Ξάνθη, έκλεψε και πάλι την παράσταση. Χωρίς να υπάρξει η παραμικρή διαρροή, έκλεισε τη συμφωνία με τον Αργεντινό, Νταμιάν Μάνσο. Τον ίδιο παίκτη που προσπάθησε να αποκτήσει η ΑΕΚ ανεπιτυχώς, πριν από δύο χρόνια σε ένα σίριαλ που διήρκεσε δύο μεταγραφικές περιόδους.

06 ΡΑΦΑ ΜΠΕΝΙΤΕΘ

Ο Ισπανός, χάρισε και πάλι στη Λίβερπουλ τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Κερδίζει ακατάπαυστα όλους τους αντιπάλους του στην Αγγλία, ενώ και στο Τσάμπιονς λιγκ δείχνει ικανός να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο. Για τους λόγους αυτούς, κρίθηκε από τους υπεύθυνους της Ρεάλ ως ο καταλληλότερος για την ομάδα των «galacticos».

05 ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ

Οι κόποι της βρήκαν αποδοχή στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην πόλη. Η εντυπωσιακή βολεϊμπολίστρια, που πέρσι πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της στην άμμο με παρτενέρ την Θάλεια Κουτρουμανίδου, δίκαια πήρε τα πρωτεία και σήμερα θα παραλάβει το βραβείο της στο Βελλίδειο.

04 ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΤΖΟΝ

Από την ημέρα που ανέλαβε τον Αρη, αριθμεί μόνο νίκες. Κατάφερε και κέρδισε ακόμα και στην καταραμένη (για τους «κίτρινους») Πάτρα. Ο Ιταλός βρήκε το κόλπο: αφήνει τους παίκτες χαλαρούς να απολαύσουν το παιχνίδι και αυτοί βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό.

03 ΒΑΣΩ ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ

Η βασίλισσα της άμμου για το 2005 είναι Ελληνίδα. Η Καραντάσιου έκλεψε τις καρδιές, όπου και αν αγωνίστηκε, «αναγκάζοντας» τις αντιπάλους να της χαρίσουν τον τίτλο της «βασίλισσας της άμμου». Άλλωστε, η Καραντάσιου είναι ο λόγος που οι Έλληνες ασχολούνται τόσο πολύ με το μπιτς βόλεϊ

02 ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ

Εν μέσω προβλημάτων και εχθροπραξιών, καταφέρνει να κρατάει την ομάδα του σε υψηλά επίπεδα. Κάτι δείχνει να αλλάζει στο αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή και δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος.

01 ΓΙΟΥΡΙ ΖΝΤΟΒΤΣ

Η έλευσή του στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, χαρακτηρίζεται ως μεταγραφή της χρονιάς. Αν μάλιστα καταφέρει και κρατήσει, με το υπάρχον υλικό, τους «κυανόλευκους» στην Α1, τότε ο Γιούρι δικαιούται αρκετές ψήφους στην κατηγορία «προπονητής της χρονιάς».