Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( απολλων καλαμαριας 6,7 :: 20/2/2006 23:24:36) 

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 6,7

ΑΜΥΝΑ 7

7 ΚΟΒΑΤΣ Σταθερός σε όλο το παιχνίδι, επενέβη όποτε χρειάστηκε και "καθάρισε" όλες τις φάσεις στον αέρα.

8 ΜΟΥΡΑΦΣΚΙ Πανταχού παρών, κορυφαίος του γηπέδου. Διέπρεψε σε θέση λίμπερο και πάντοτε τον έβρισκαν μπροστά τους οι αντίπαλοι.

7 ΑΜΠΟΝΣΑ "Έσβησε" τους αντιπάλους στο χώρο ευθύνης του. Στο α' ημίχρονο κατάφερε να σταματήσει τον Επαλέ, ενώ στην επανάληψη περιόρισε αποτελεσματικά τον Ερέρα.

6 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ξεκίνησε καλά και κατάφερε με την ταχύτητά του να ελέγξει τον Ερέρα, αλλά στο β' μέρος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τον δυνατό Επαλέ.

ΚΕΝΤΡΟ 6,5

6 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 6 Είχε το μυαλό του κυρίως στην άμυνα, αφού είχε την εντολή να περιορίσει τον Λαγό, τον οποίο ανάγκασε σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του.

7 ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ Ήταν συνεχώς μπροστά από το Γεωργιάδη και όποτε έβρισκε ευκαιρία προσπαθούσε να προωθήσει το παιχνίδι από την αριστερή πλευρά.

6 ΟΡΦΑΝΟΣ Μπήκε νωθρά στο ματς, αλλά σταδιακά ανέβηκε και έδωσε λύσεις στο κέντρο, αν και θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτικός στην τελική πάσα.

7 ΚΛΕΪΤΟΝ Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι είχε διάθεση και παρότι δεν βρήκε την μπάλα στη φάση του 1-0, κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Μετά τις αλλαγές, ως επιθετικός πλέον, κρατούσε μόνος του ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα.

ΕΠΙΘΕΣΗ 6,7

7 ΜΟΥΖΑΟΥΙ Πέρα από το γκολ που έβαλε και έδειξε την άνοδο της ψυχολογίας του, έκανε τα πάντα στο γήπεδο.

6 ΠΑΠΑΣ Δεν είχε απόδοση ανάλογη με άλλων παιχνιδιών, ωστόσο και πάλι υπήρχαν πριπτώσεις που κατάφερε να κάνει άνω - κάτω την άμυνα του Ηρακλή.

7 ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Έκανε φοβερό παιχνίδι, με ασταμάτητο τρέξιμο, ενώ δημιούργησε το πρώτο γκολ, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί πολύ χρήσιμο "εργαλείο" στα χέρια του Κατσαβάκη, με τον οποίο μοιάζει αναγεννημένος.

6 ΑΛΛΑΓΕΣ

Η είσοδος του Ιωάννου έκλεισε τους διαδρόμους, ενώ ο Σαμουηλίδης κατάφερε να περιορίσει τον Στεφανή. Ο Κόλτσης, που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το κέντρο, έπαιξε λίγο.