Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ 2-0

Γιάννης Τσαχειλίδης Πειραιά

Καλή διαιτησία από τον Πειραιώτη. Καλύτερη μαρτυρία από τα συγχαρητήρια που πήρε από την επίσημη Ξάνθη (που δεν διστάζει να διαμαρτυρηθεί έντονα για αποφάσεις σε κάθε ευκαιρία) μάλλον δεν μπορεί να υπάρξει.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Θανάσης Μπριάκος Ηπείρου

Στο πρώτο μέρος ήταν… δωδέκατος παίκτης του Ολυμπιακού. Αρνήθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ και έδωσε πολλά φάουλ έξω από την περιοχή του Φερνάντεζ για να εκτελέσει ο Ριβάλντο. Μετά οι "ερυθρόλευκοι" δεν χρειάστηκαν περισσότερη βοήθεια για τη νίκη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Μάκης Ευθυμιάδης Δράμας

Ανέχθηκε παραπάνω από όσο έπρεπε το δυναμικό ως και σκληρό παιχνίδι. Έδειξε μόνο μια κίτρινη και αυτό τελικά καλλιέργησε εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε ενέργειες εκτός ελέγχου.

ΑΕΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1

Δημήτρης Καλόπουλος Θεσσαλονίκης

Το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις, αλλά ο Θεσσαλονικιός διαιτητής κράτησε σωστά (παραπάνω από τα συνηθισμένα) τον έξτρα χρόνο αφού δόθηκαν αφορμές κυρίως από τους παίκτες του Ιωνικού.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντώνης Κουκλάκης Χανίων

Εύκολο έργο είχε ο Κρητικός στα Λιόσια, κυρίως λόγω της πολύ μεγάλης ποιοτικής διαφοράς των δύο ομάδων. Μοίρασε το καρπούζι στη μέση και ουσιαστικά πέρασε απαρατήρητος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2

Χριστόφορος Ζωγράφος Αθήνας

Σ' ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω της σημασίας του, και για τις δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, απένειμε δικαιοσύνη και δεν επηρέασε σε καμία στιγμή την εξέλιξη του αγώνα.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 0-0

Δημήτρης Στυλιαράς Αιτ/νίας

Βοηθήθηκε από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, που δεν έδωσαν πολλές αφορμές με το παιχνίδι τους και είχε μια καλή διαιτησία. Μόνο μια φορά χρειάστηκε να κάνει χρήση της κίτρινης κάρτας.

ΛΑΡΙΣΑ - ΟΦΗ 1-0

Γιάννης Φλαμπούρης Αθήνας

Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του στις δυο αποβολές. Αρχικά στην κόκκινη κάρτα του Μηνά Πίτσου (με δεύτερη κίτρινη) και κατόπιν στην αποβολή του Μύρωνα Σηφάκη (για διαμαρτυρία) από τον πάγκο.