Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( διαιτητες :: 19/3/2006 23:28:23) 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Γιάννης Φλαμπούρης Αθήνας

Πολύ καλή διαιτησία, ήταν κοντά στις φάσεις, άφηνε το παιχνίδι να εξελίσσεται, χωρίς πολλά σφυρίγματα και δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο. Οι βοηθοί του είχαν κάποιες λάθος υποδείξεις, αλλά αυτό δεν είναι πια είδηση.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕΚ 1-4

Γιώργος Κασναφέρης Αθήνας

Συνάντησε τη δυσπιστία των φίλων της ΑΕΚ, και με εξαίρεση το γκολ της Καλλιθέας, όπου ο Τσίγκας φάνηκε να χρησιμοποιεί το χέρι του, τα πήγε καλά. Δεν είχε άσκοπα σφυρίγματα, άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί και είχε καλή συνεργασία με τους βοηθούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1

Μιχάλης Γερμανάκος Αθήνας

Δεν απέφυγε τα λάθη, τα οποία, όμως, δεν έκριναν το παιχνίδι. Είχε καλή συνεργασία με τους βοηθούς, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και πλεονέκτημα και δεν πρέπει να κόβει χωρίς σπουδαίο λόγο το ρυθμό.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

Δημήτρης Καλόπουλος Θεσσαλονίκης

Ο Καλόπουλος, δικαίωσε το… όνομα του και μοίρασε το καρπούζι στη μέση. Τον διευκόλυνε και η εξέλιξη του αγώνα, ο οποίος δεν είχε δύσκολες φάσεις, αλλά τα σφυρίγματα του ήταν ακριβοδίκαια.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 4-2

Δημήτρης Νταμπώσης Πιερίας

Καλή παρουσία, μετά από μία δύσκολη περίοδο που πέρασε, λόγω κακών διαιτησιών. Η απόφασή του να υποδείξει πέναλτι στην ανατροπή του Παπουτσή ήταν σωστή, αν και η φάση δεν ήταν εύκολη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 3-1

Γιάννης Τσαχειλίδης Πειραιά

Όπως κάθε διαιτητής, που σέβεται τον εαυτό του, έδωσε κάποια… κουκούτσια στον "μεγάλο", τον οποίο σεβάστηκε, αλλά σε γενικές γραμμές, η διαιτησία του ήταν καλή και δεν προκάλεσε παράπονα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-0

Ρωμανός Κοντογιαννίδης Ξάνθης

Κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι, χωρίς να κάνει το αξιοσημείωτο λάθος. Ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι στο β' μέρος, όταν ο Τζιμπούρ σωριάστηκε στην περιοχή σε διεκδίκηση με τον Κοτσόλη, αλλά ο Κοντογιαννίδης είχε καλή θέση και το αγνόησε.