Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΕΠΑΛΕ

Από… χασογκόλης στον Άρη και παροπλισμένος στον Παναθηναϊκό μετατράπηκε σε ηγέτη του Ηρακλή και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Για μία ακόμη φορά, χθες ο Καμερουνέζος… έβγαζε μάτια και οδήγησε τους "κυανόλευκους" σε μία επιβλητική επικράτηση.

ΚΛΕΪΤΟΝ

Επί 88 λεπτά πραγματοποιούσε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του. Ε, και; Στο σημείο εκείνο ο Βραζιλιάνος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην Καλαμαριά απέναντι στον Ιωνικό, που αποτελούσε τον κακό της δαίμονα.

ΚΑΖΑΚΗΣ

Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης, με αντίπαλο το Αιγάλεω, φρόντισε να δείξει πτυχή του ταλέντου του, έστω κι αν έχασε καλές ευκαιρίες. Απέναντι στον Ολυμπιακό όμως, έπεισε και στο σκοράρισμα. Το γκολ που πέτυχε ήταν για σεμινάριο, πώς να συγχρονίζει ο επιθετικός τον βηματισμό με το άλμα του.

ΒΑΖΑΚΑΣ

Ανέλαβε πριν από έναν μήνα την Καλλιθέα και μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ δημοσιοποίησε το σοβαρό αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, από την αρχή του πρωταθλήματος. Άραγε, προσπάθησε να "ξεμπροστιάσει" τη διοίκηση ή ήταν ένα καλό τέχνασμα για να αποποιηθεί των ευθυνών του;

ΤΖΕΝΑΜΟ

Δεν φέρει ευθύνη για τα περισσότερα γκολ που δέχτηκε, ευθύνεται όμως για το δεύτερο γκολ του Ηρακλή που ουσιαστικά έκρινε και το παιχνίδι. Είναι ανεπίτρεπτο για έναν τερματοφύλακα να τον παίζουν οι αντίπαλοι "βόλεϊ" μέσα στην μικρή περιοχή και ο ίδιος απλώς να παρακολουθεί την μπάλα.

ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ο Ατρόμητος έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για έξοδο στην Ευρώπη, όμως δεν έδειξε ότι είναι ικανός για να πετύχει έναν τέτοιο στόχο. Αν και έπαιξε τη Λάρισα στο μισό γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα, το μόνο που κατάφερε ήταν να παραδώσει μαθήματα "φλυαρίας" και να μείνει στο μηδέν.