Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ελεγχος :: 19/3/2006 21:01:03) 

ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 5,35

ΑΜΥΝΑ 5

6 ΚΟΒΑΤΣ Η απόκρουσή του στο 56' απέναντι στον Ονουάτσι έδωσε ουσιαστικά το σύνθημα για την αντεπίθεση των "κοκκινόμαυρων".

5 ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ Κέρδισε αρκετές μονομαχίες, αλλά λόγω τακτικής έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

4 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να χάνει τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

5 ΑΜΠΟΝΣΑ Επέστρεψε στην ενδεκάδα και έδειξε νευρικότητα αδικαιολόγητη για την εμπειρία του στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του.

ΚΕΝΤΡΟ 5,25

4 ΚΟΛΤΣΗΣ Βρέθηκε σε κακή μέρα, πέρασε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές απέναντι στον Ουνιχάτσι. Ευτυχώς, βγήκε ο Αφρικανός λόγω τραυματισμού!

6 ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ Στο ξεκίνημα βοήθησε ανασταλτικά, αλλά στην επανάληψη πήρε πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά και δημιούργησε πολλά προβλήματα.

6 ΟΡΦΑΝΟΣ Από τους καλύτερους παίκτες του Απόλλωνα. Καλός στο αμυντικά του καθήκοντα, αλλά για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χάνει κλασική ευκαιρία.

5 ΑΪΛΤΟΝ Δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την παρουσία του και γι' αυτό έγινε αλλαγή από τον Κατσαβάκη. Χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει το παιχνίδι της ομάδας.

ΕΠΙΘΕΣΗ 6,35

8 ΠΑΠΑΣ Ο κορυφαίος του αγώνα. Έτρεξε, πάλεψε και εξέθεσε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα, όπως και στην ισοφάριση που τον έχασαν οι αμυντικοί.

6 ΚΛΕΪΤΟΝ Χαμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός, αλλά κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.

5 ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν βοήθησε πολύ στην επιθετική λειτουργία των "κοκκινόμαυρων" και στο τέλος γύρισε στη δεξιά πλευρά.

5 ΑΛΛΑΓΕΣ Μετά το γκολ του Ιωνικού αντέδρασε ο Κατσαβάκης και έριξε στο παιχνίδι τους Μουζαουί και Ποπάρα αντί των Αΐλτον και Φυτανίδη. Οι δύο παίκτες έδωσε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην ομάδα και στη συνέχεια πέρασε τον Μουράφσκι για να καλύψει τα νώτα του.

5 ΙΩΝΙΚΟΣ Μία ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε εκθέσει. Καταφέρνει να φέρνει τα παιχνίδια εκεί που θέλει, αλλά στα τελευταία λεπτά καταρρέει…