Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( κόπηκαν 905 εισιτήρια - απορίες μιας αποθέωσης - διαφορά γνώσης - τιμωρία με προπόνηση - ταύρος ο "λάζος" :: 23/1/2006 19:06:58) 

Κόπηκαν 905 εισιτήρια

Επέστρεψε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο -γράφτηκε- και ενίσχυσε την ομάδα. Το πολύ 2.500 φίλαθλοι πήγαν στο κλειστό της Πυλαίας και είδαν τον αγώνα με τον Μακεδονικό. Αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ; Σαφώς και όχι. Και οι παίκτες είναι δυνατόν να λένε ότι "μας ώθησε ο κόσμος στη νίκη;". Τόσος λαϊκισμός; Η επίσημη εκκαθάριση ανέφερε πως κόπηκαν 905 εισιτήρια στον αγώνα του Σαββάτου. Άντε, να ακυρώθηκαν άλλα 500 εισιτήρια διαρκείας, σύνολο 1.400 εισιτήρια. Δεν είναι αυτός ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι αυτός που γεμίζει το γήπεδο. Δεν είναι είδηση, ούτε πρώτο θέμα ότι πήγαν 1.500-2.000 φίλαθλοι στο γήπεδο. Το αντίθετο μάλιστα, ειδικότερα από τη στιγμή που πέρσι ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρώτος στα εισιτήρια.

Γ. ΣΥΡ.

Απορίες μιας αποθέωσης

Συγκινητικές στιγμές στο Παλέ προχθές, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την αποθέωση που γνώρισε. Αλήθεια, από αυτούς που τον χειροκροτούσαν, πόσοι τον έβριζαν πριν από μερικά χρόνια; Αλήθεια, ο Γιαννάκης χρειαζόταν ερώτηση για να μιλήσει για τον κόσμο; Γιατί δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος απευθείας; Το ξέχασε; Ξένισε αρκετούς αυτό.

Γ. ΣΥΡ.

Ο Θανάσης Τζεβελέκης (φωτογραφία) είναι στο Ισραήλ και χθες, όπως έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, είχε -εκτός από τις επαφές για προσωπικούς, επαγγελματικούς λόγους- συνάντηση και με τον πρόεδρο της Μακάμπι, Σιμόν Μισράχι. Για να συζητήσουν τι; Για την Ευρωλίγκα;

Γ. ΣΥΡ.

Διαφορά γνώσης

Υπάρχει διαφορά από το ότι ο κόσμος του Άρη είναι μπασκετικός και από το ότι ξέρει μπάσκετ. Μπασκετικός σημαίνει ότι αρέσκεται στο να παρακολουθεί αγώνες μπάσκετ και να πηγαίνει στο Παλέ. Το ότι ξέρει μπάσκετ είναι σχετικό. Μάλλον η πλειοψηφία του κόσμου έχει μείνει στο μπάσκετ με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά…

Γ. ΣΥΡ.

Τιμωρία με προπόνηση

Ο Γιούρι Ζντοβτς (φωτογραφία) δεν άφησε να περάσει έτσι η κακή εμφάνιση των παικτών του, στο δεύτερο ημίχρονο του προχθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Χθες το πρωί προγραμμάτισε κανονικά προπόνηση, ως τιμωρία για την απόδοση της ομάδας. Ο Σλοβένος ήταν αρκετά εκνευρισμένος, όπως φάνηκε και στην ομιλία του προς τους παίκτες, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα πρώτη φορά παρουσίασε αυτό το πρόσωπο. Το ξανθό σκυλί δεν είχε διάθεση για πολλά, ούτε στο ταξίδι της επιστροφής από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή το βράδυ, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ταύρος ο "Λάζος"

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Λάζαρου Παπαδόπουλου (φωτογραφία) στη μέση, που ήταν η αιτία να μην αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της Διναμό Μόσχας με τη Λοκομοτίβ Ροστόφ. Ο "Λάζος" υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία, που ήταν καθαρή και θα είναι στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τη Σπαρτάκ.

Ανησυχεί ο Σοφοκλής για το ταξίδι στην Πολωνία. Στο Σοπότ έχει -30 βαθμούς και το κρύο θερίζει… Δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια κλίματα ο "Σόφο", αλλά θα… σφίξει τα δόντια! Σημειωτέον: Πρώτος σε ποσοστό στα δίποντα και πρώτος στο TENDEX είναι ο πρώην παίκτης του Άρη… Ποια ευρωπαϊκή ομάδα έχει κλείσει νεαρό περιφερειακό παίκτη, αλλά τώρα θέλει από την ίδια ομάδα τον βασικό της φόργουορντ, επίσης νεαρό; Αληθεύει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μια ομάδα της πόλης να αλλάξει αθλητική εταιρεία ένδυσης; Ο Ζούρος θα μιλήσει; Πότε θα μάθουμε τις αλήθειες που κρύβει μέσα του ο πρώην τεχνικός του Άρη;