Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ηρακλης 8,5 :: 29/1/2006 23:14:24) 

ΗΡΑΚΛΗΣ 8,5

ΑΜΥΝΑ 8

8 ΑΜΠΑΡΗΣ Έκανε σωτήρια επέμβαση στο τετ α τετ του Σοάρες στο ξεκίνημα το αγώνα. Στα υπόλοιπα λεπτά ήταν θεατής.

8 ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ Εξαφάνισε από τη δεξιά πλευρά τον Σέζαρ, ενώ έδωσε βοήθειες και επιθετικά.

8 ΔΡΟΥΓΑΣ Συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Δεν υπήρχε Σοάρες στο παιχνίδι, ενώ δημιούργησε ουκ ολίγα ρήγματα με τις επελάσεις του.

8 ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ Ηγετική εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας. Δεν έχασε προσωπική μονομαχία και κατηύθυνε με μαεστρία ολόκληρη την ομάδα.

8 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Καταπληκτική εμφάνιση από τον νεαρό αμυντικό. Έκανε τον Λυμπερόπουλο να μοιάζει με… παίκτη της σειράς.

ΚΕΝΤΡΟ 8,5

8 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Πρόσθεσε άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση με τη φανέλα του Ηρακλή. Κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, απέναντι στον πολυδιαφημισμένο Έμερσον.

8 ΠΡΙΤΤΑΣ Για το δίδυμο Κατσουράνη-Έμερσον μιλούσε όλη η Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτός και ο Πουρσανίδης έκανε τη διαφορά χθες.

9 ΛΑΓΟΣ Στο πρώτο ημίχρονο ο Μόρας έβλεπε συνεχώς την πλάτη του. Κάτι ανάλογο έγινε στο δεύτερο με τον Λάκη. Συνέχισε χθες το επιθετικό του κρεσέντο.

9 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Εδώ και περίπου ένα μήνα δίνει συνεχώς απαντήσεις σε όλους τον χαρακτήρισαν το καλοκαίρι "ξοφλημένο". Μπορεί να οδεύει στα 34, αλλά χθες έμοιαζε τουλάχιστον δέκα χρόνια μικρότερος.

ΕΠΙΘΕΣΗ 8,5

9 ΕΠΑΛΕ Σήμερα θα συζητήσει με τη διοίκηση την επέκταση του συμβολαίου του και με τη χθεσινή εμφάνιση θα πάρει όσα χρήματα και αν ζητήσει. Διαφωνεί κανείς;

8 ΕΡΕΡΑ Τόσο καιρό έκανε σχεδόν όλες τις δουλειές, εκτός από την κυριότερη που είναι το σκοράρισμα. Χθες όμως, το έκανε και αυτό.

8 ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Κώστας Καπετάνος είχε μεγάλα κέφια. Μπήκε στο 81', έφτιαξε στο επόμενο λεπτό το γκολ στον Επαλέ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ της χρονιάς στις καθυστερήσεις. Οι Περπερίδης και Διαμαντίδης έπαιξαν ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί η συνεισφορά τους.

2 ΑΕΚ Με τη χθεσινή της απόδοση δικαίωσε όσους πιστεύουν ότι λόγω τύχης βρίσκεται τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Κάκιστη αμυντικά, ανύπαρκτη επιθετικά ήταν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.