Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( πσατ κατά γκούμα :: 6/2/2006 18:34:54) 

ΠΣΑΤ κατά Γκούμα

Θέση στις δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα εις βάρος δημοσιογράφων πήρε με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ. Ο σύνδεσμος των αθλητικών συντακτών καλεί τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να προβεί άμεσα στην αποκάλυψη των όσιων υπαινίχθηκε τονίζοντας, ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει αρμοδίως.

"ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε ο άνθρωπος, που γνωρίζει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι εκτός τροχιάς τίτλων…" τονίζεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει: "Για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκούμα, που για ένα διάστημα δεν είχε θέση στη βασική ομάδα, υπεύθυνοι είναι οι αθλητικοί συντάκτες! Δίκιο, λοιπόν, πρέπει να έχει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του. Αυτοί παίζουν στην επίθεση του Παναθηναϊκού, αυτοί είναι στην άμυνα, αυτοί κάνουν τις μεταγραφές, αυτοί επιλέγουν προπονητές, αυτοί χάνουν τα γκολ, αυτοί δημιουργούν επεισόδια στα αποδυτήρια. Όλα τα στραβά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα δημιουργούν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι. Τον ευχαριστούμε για τα… καλά του λόγια. Πρέπει, όμως, να γνωρίζει ότι ο ρόλος των δημοσιογράφων δεν είναι ούτε να σωπαίνουν, ούτε να ασκούν κριτική κατά παραγγελία. Επειδή, πάντως, δεν θα επιτρέψουμε να μας χρησιμοποιήσει ο κύριος Γκούμας στο επικοινωνιακό του παιχνίδι προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αναμένουμε τάχιστα τα στοιχεία, που υπαινίχθηκε ότι έχει και τον καλούμε να προβεί σε αποκαλύψεις για να λάμψει η αλήθεια. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε αρμοδίως. Το θέμα, έτσι κι αλλιώς, δεν κλείνει για εμάς εδώ".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Γκούμα και ο σχολιασμός τους από τις εκπομπές του Supersport προκάλεσε τριγμούς και στις σχέσεις του Παναθηναϊκού με το συνδρομητικό κανάλι, κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των "πράσινων". Ο Αργύρης Μήτσου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στους υπεύθυνους του καναλιού, στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για πρόβλημα στη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών, λόγω μεροληψίας εις βάρος του Παναθηναϊκού. "Είναι εύκολο να αντιληφθείτε ότι ούτως εχόντων των πραγμάτων η συνέχεια της συνεργασίας μας καθίσταται προβληματική αν όχι επιζήμια τουλάχιστον για τον Παναθηναϊκό" σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ..