Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( παοκ 5,8 :: 9/1/2006 23:39:44) 

ΠΑΟΚ 5,8

ΑΜΥΝΑ 5,2

4 ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ Δεν ευθύνεται στα δύο γκολ του Απόλλωνα, αλλά αυτό δεν δίνει άλλοθι στους τερματοφύλακες. Ασταθής, έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια. 6 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Φιλότιμος, αν και έπαιξε σε μια θέση, που δεν έχει ξαναπαίξει. Δεν ξέρει (ακόμη) να αμύνεται κι αυτό φάνηκε σε κάποιες περιπτώσεις, που άφησε εκτεθειμένη την άμυνα. 7 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Από τους καλύτερους της ομάδας του, είχε καλές τοποθετήσεις επεμβάσεις, μέσα στην τρικυμία των υπολοίπων προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. 3 ΧΑΣΙΩΤΗΣ Τραγική εμφάνιση… Στα 45 λεπτά, που έπαιξε έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και ο Κωστίκος αναγκάστηκε να τον βγάλει στο ημίχρονο. 6 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ωσεί παρών και ο Παπάς τον έκανε ό,τι ήθελε. Στο δεύτερο πέρασε στα χαφ κι ήταν πολύ καλύτερος…

ΚΕΝΤΡΟ 6,2

7 ΒΑΓΓΕΛΗΣ Καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, πέρασε αρκετές πάσες, αν και ώρες - ώρες ταλαιπωρεί υπέρ του δέοντος τη μπάλα, κυνηγώντας το κάτι παραπάνω. 6 ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ Ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, αλλά δεν ήταν κακός. Έτρεξε πολύ σ' όλο το γήπεδο, βοήθησε ανασταλτικά, αλλά όχι και επιθετικά. 6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Λίγα πράγματα ως χαφ στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ο Κωστίκος τον γύρισε μπακ και περιόρισε αισθητά τον Παπά. 6 ΜΙΕΤΣΕΛ Σε ρόλο δεξιού χαφ ήταν έξω από τα νερά του, στο πρώτο μέρος δεν… υπήρχε, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε αισθητά και δημιούργησε το δεύτερο γκολ.

ΕΠΙΘΕΣΗ 5

4 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο νεαρός νομίζει ότι έφτασε πολύ γρήγορα στο… Έβερεστ. Μαχητικός, αλλά με κακές και τραβηγμένες επιλογές. Χρειάζεται λίγη προσγείωση… 6 ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Έδωσε πολλές κι όσες φορές (λίγες…) βρέθηκε σε θέση για γκολ, του έλειπε το καθαρό μυαλό. Δεν είναι στην καλύτερή του φόρμα.

7 ΑΛΛΑΓΕΣ

Η είσοδος του Ουντέζε έδεσε κάπως την άμυνα του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιασεμάκης "ανακάτεψε" την άμυνα της Καλαμαριάς, έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι με το γκολ, που πέτυχε. Ο Ηλιάδης μπήκε στα τελευταία λεπτά να φρεσκάρει λίγο τη μεσαία γραμμή.