Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( απολλων 5,5 :: 9/1/2006 23:12:07) 

ΑΠΟΛΛΩΝ 5,5

ΑΜΥΝΑ 5,2

7 ΚΟΒΑΤΣ Σχεδόν αλάνθαστος. Δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα δύο γκολ, ενώ έσωσε τουλάχιστον άλλα τόσα.

6 ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ Πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ειδικά μέχρι το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε.

4 ΠΕΤΚΑΚΗΣ Είχε προβλήματα από τη δεξιά πλευρά και σωστά αντικαταστάθηκε από τον Κατσαβάκη.

5 ΜΟΥΡΑΦΣΚΙ Πέρα από το γεγονός ότι τα δύο γκολ προήλθαν από το κέντρο της άμυνας, ο Πολωνός ήταν εγγύηση για τα μετόπισθεν.

5 ΑΜΠΟΝΣΑ Επέστρεψε στην ενδεκάδα και έδειξε ότι μπορεί να δέσει αρμονικά με τον Μουράφσκι. Έδωσε λύσεις και δεν υπέπεσε σε αχρείαστα φάουλ όπως συνηθίζει.

4 ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Προσπάθησε να καλύψει την αριστερή πτέρυγα, αλλά κάποιες φορές η προσπάθεια δεν αρκεί. Από την πλευρά του έγιναν οι σέντρες των δύο γκολ.

ΚΕΝΤΡΟ 5,7

6 ΙΩΑΝΝΟΥ Παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Κάλυψε πολλά χιλιόμετρα και διακρίθηκε για το πάθος του.

6 ΟΡΦΑΝΟΣ Κερδίζει την εκτίμηση του νέου προπονητή. Ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις που έχει η θέση του ανασταλτικού μέσου.

5 ΚΛΕΪΤΟΝ Ξεκίνησε καλά, αλλά μετά το δοκάρι που είχε, η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα.

ΕΠΙΘΕΣΗ 6

8 ΠΑΠΑΣ Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα. Πέτυχε ένα γκολ, δημιούργησε το άλλο και μέχρι το 70', όταν και κουράστηκε, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.

4 ΜΟΥΖΑΟΥΙ Έκανε δουλειά στον ανασταλτικό τομέα, αλλά και πάλι έμεινε μακριά από το γκολ.

5 ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Καραμανλής ξεκίνησε δυνατά και έδωσε λύσεις από την αριστερή πτέρυγα, όπου είχε πρόβλημα η ομάδα του. Ο Παρμαξίδης κράτησε μπάλα και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι. Ο Ουέλινγκτον μπήκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί