Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( εβδομαδα εξελιξεων στα μεταγραφικα του "δικεφαλου" :: 22/1/2006 22:34:03) 

Παραμένουν τα ερωτηματικά για την παραμονή του Ντα Κόστα στον ΠΑΟΚ.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ "ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ"

Στενεύουν τα περιθώρια

Ο χρόνος άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, είναι η εβδομάδα των εξελίξεων, σε τουλάχιστον τρεις τομείς

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν. "Οι μεταγραφές τον Ιανουάριο δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Σ' αυτές που έχουμε θα πρέπει να μειώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, το περιθώριο του λάθους" είπε ο Γιάννης Γούμενος, που μαζί με τους συνεργάτες του και τον Γιώργο Κωστίκο, θα κληθούν μέσα σ' αυτή την εβδομάδα να τελειώσουν τρεις υποθέσεις.

1. ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Ο χρόνος πέρασε κι ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε ακόμη τη λύση, που ψάχνει από τον Νοέμβριο για το δεξιό άκρο της άμυνας. Στην Τούμπα λένε ότι έχει βρεθεί παίκτης, η υπόθεση έχει προχωρήσει και σήμερα - αύριο αναμένεται η απάντησή του, οπότε θα κλείσει και αυτό το μέτωπο. Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Επαλέ, στην περίπτωση, που φύγει από τον Ηρακλή. Ο Καμερουνέζος δεν είναι μπακ, αλλά μεσοεπιθετικός, όμως εφόσον δεν βρεθεί καλύτερη λύση, τότε ίσως προτιμηθεί να "γεμίσει" η δεξιά πλευρά και να καλυφθεί έτσι το κενό.

2. ΜΕΛΙΣΣΗΣ : Σήμερα αναμένεται να τελειώσει αυτή η υπόθεση, που τείνει να εξελιχτεί σε σίριαλ. ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός έχουν συμφωνήσει, ο παίκτης αποδέχεται την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο Πανσερραϊκός θέλει να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μετά τη χθεσινή του ήττα, οι ελπίδες για άνοδο μειώνονται και θα μειωθούν κι άλλο, αν δεν κερδίσει και την επόμενη Κυριακή. Γιατί να μείνει άλλους πέντε μήνες στις Σέρρες; Στην Τούμπα τον θέλουν από τώρα και θα προσπαθήσουν να γίνει τώρα η μεταγραφή.

3. ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ : Ο 26χρονος Πορτογάλος άφησε καλές εντυπώσεις στην πρώτη του προπόνηση, αλλά τα ερωτηματικά είναι δύο: Πρώτον, ο Κωστίκος δεν μπορεί να έχει αξιόπιστη άποψη για την αξία του, αφού δεν τον έχει δει σε συνθήκες αγώνα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, οι προπονήσεις γίνονταν με δέκα παίκτες. Δεύτερον, από την άλλη, στην Τούμπα αναρωτιούνται, αν πρέπει να αποκτήσουν τώρα έναν τέτοιο παίκτη, για τον οποίο δεν υπάρχει σαφής άποψη, από την ώρα που δεν καίγονται τώρα για επιτελικό χαφ.