Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ελλας 5,5 :: 22/1/2006 21:33:12) 

ΕΛΛΑΣ 5,5

7 ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ Χάρις στην εμπειρία και την παροιμιώδη ψυχραιμία του αποφύγαμε την ήττα. Με εξαιρετικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε.

5 ΒΥΝΤΡΑ Ξεκίνησε καλά, όμως όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερα προβλήματα αντιμετώπιζε με τον Λι Τσουν Σου.

6 ΛΑΓΟΣ Έπαιξε σε μια άγνωστη θέση (αριστερός μπακ) όπου έδειξε το πλούσιο ταλέντο του επιθετικά, όχι όμως και ανασταλτικά.

5 ΔΕΛΛΑΣ Ακόμη δεν έχει βρει το ρυθμό του κι είναι κάτι παραπάνω από φανερή σε όλες τις κινήσεις του η έλλειψη αγώνων.

5 ΚΑΨΗΣ Φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ (όπως κι ο Δέλλας) αφού χάθηκε η κεφαλιά από τους κοντούς Κορεάτες, αλλά κι αυτός έχει το ελαφρυντικό ότι δεν αγωνίζεται στην ομάδα του.

ΑΜΥΝΑ 5,6

6 ΑΝΤΖΑΣ Ο Ρεχάγκελ τουλάχιστον στην περίπτωση του δικαιώνεται αφού ο Δραμινός άσος ήταν ο καλύτερος χαφ της ομάδας μας.

6 ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ Όσο έπαιξε ήταν από τους καλύτερους, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, αλλά ήταν φανερό πως έμεινε από δυνάμεις.

5 ΚΑΦΕΣ Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και όσο αγωνίστηκε κινήθηκε σε ρηχά νερά.

ΚΕΝΤΡΟ 5,7

5 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δεν πήρε πρωτοβουλίες, ελάχιστες φορές τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα που τον εξουδετέρωσε με σχετική ευκολία.

7 ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής. Με την ταχύτητα του χτύπησε τους Κορεάτες κι από ατυχία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

4 ΜΑΝΤΖΙΟΣ Με το ύψος του κέρδισε πολλές μάχες στον αέρα, αλλά όταν είχε τη μπάλα στο έδαφος ήταν φλύαρος και χωρίς ουσία.

ΕΠΙΘΕΣΗ 5,3

4 ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ελάχιστη βοήθεια προσέφεραν οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Ο Δάρλας ήταν καλύτερος αμυντικά από το Λαγό, αλλά δεν πέρασε τη μεσαία γραμμή, ενώ Λυμπερόπουλος και Γκέκας δεν άλλαξαν κάτι στην επίθεση.

5 Η Ν. ΚΟΡΕΑ

Είχε πολλές απουσίες, αλλά ως κλασική εκπρόσωπος του Ασιατικού ποδοσφαίρου παρουσίασε ένα ταχύτατο σύνολο (με όχι πολλές τεχνικές αρετές). Ο Άντβοκάατ σίγουρα έχει πολύ δουλειά για να παρουσιάσει μια αξιόλογη ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας.