Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( παοκ 6,5 :: 5/2/2006 23:11:20) 

ΠΑΟΚ 6,5

ΑΜΥΝΑ 6,6

6 ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ Δεν είχε πολλή δουλειά, αφού ο Ηρακλής μπήκε στην περιοχή του ελάχιστες φορές. Όποτε χρειάστηκε, πάντως, είχε καλές επεμβάσεις. 7 ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Πολύ καλό παιχνίδι, ακόμη και ως δεξιός μπακ. Μπορεί να μην βοήθησε επιθετικά, αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν άψογος. 7 ΟΥΝΤΕΖΕ Καλές τοποθετήσεις… διάβαζε τις φάσεις, έβγαινε πρώτος στη μπάλα. Πολύ καλό παιχνίδι, δεν είχε προβλήματα. 7 ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ Αν ξέρεις μπάλα, παίζεις και… τερματοφύλακας. Δεύτερη φορά ως κεντρικός αμυντικός, έδειξε ότι έχει ποιότητα στο παιχνίδι του. 6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Αμυντικά κάλυψε την πλευρά του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επιθετικά δεν υπήρχε.

ΚΕΝΤΡΟ 6,2

7 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Έπαιξε για πρώτη φορά ως δεξιός χαφ κι έκανε καλό παιχνίδι. Έδειξε και χθες ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. 6 ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ Ξεκίνησε ορεξάτος, έκανε αρκετή δουλειά στη μεσαία γραμμή, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα, αλλά στο τέλος του ημιχρόνου τραυματίστηκε. 7 ΒΑΓΓΕΛΗΣ Έστω και πάνω στο χιόνι, ξεδίπλωσε το ταλέντο του. Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδι, έδειξε πάθος και ήταν καλός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα. 5 ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ Ελάχιστες φορές έκανε αισθητή την παρουσία του και ειδικά στο χιονισμένο τερέν, δεν μπορούσε να κάνει αυτά που μπορεί επιθετικά.

ΕΠΙΘΕΣΗ 6.5

7 ΜΙΕΤΣΕΛ Τον περισσότερο χρόνο κινήθηκε μακριά από την περιοχή του Αμπάρη, αλλά έχει το ένστικτο του σκόρερ κι όταν βρήκε μια ευκαιρία, το έδειξε. 6 ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ Δεν έκανε κακό παιχνίδι, αν και ήταν λίγο νευρικός, θέλοντας προφανώς να… αποδείξει. Πολύ κινητικός, κυνήγησε φάσεις. 7 ΑΛΛΑΓΕΣ Μετά τον τραυματισμό του Ζαγοράκη, ο Κωστίκος έριξε στη μάχη τον Μπαλάφα, για να καλύψει του χώρους στη μεσαία γραμμή και ο νεαρός δεν πήγε άσχημα. Όταν ο Κωφίδης πήγε να ανεβάσει τη δεξιά του πλευρά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έριξε στο παιχνίδι τον Χαραλάμπους, που δεν άφησε τον Ηρακλή να αναπτυχθεί από την πλευρά του. Ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε απλώς για να πιέσει ψηλά, όταν οι "κυανόλευκοι" θα ανέβαζαν την πίεσή τους.