Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Σχόλιο

( ηρακλης 5,3 :: 5/2/2006 22:23:19) 

ΗΡΑΚΛΗΣ 5,3

ΑΜΥΝΑ 6

7 ΑΜΠΑΡΗΣ Δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε από τον Μίετσελ. Σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις είχε σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε μακριά τον κίνδυνο. 7 ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ Είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά κυριάρχησε, δίδοντας πολλές λύσεις για την ομάδα του. 3 ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ Υπέπεσε σε ουκ ολίγα λάθη, λόγω του γλιστερού τερέν. Ένα από αυτά στάθηκε μοιραίο για την ομάδα του, στη φάση του μοναδικού γκολ. 8 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Ο καλύτερος παίκτης του χθεσινού Ηρακλή. Δεν έχασε προσωπική μονομαχία και σε αρκετές περιπτώσεις… έπαιζε για δύο, ενώ βοήθησε και μπροστά. 5 ΔΡΟΥΓΑΣ Είχε διάθεση, έτρεξε αρκετά, αλλά δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΚΕΝΤΡΟ 5

6 ΠΡΙΤΤΑΣ Ξεκίνησε άσχημα, αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαζε την απόδοσή του. Βοήθησε σημαντικά στη μεσαία γραμμή δίνοντας αρκετές λύσεις. 6 ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Έδωσε λύσεις κυρίως με την εμπειρία του. Φάνηκε ανασταλτικά, αλλά όχι επιθετικά με το παιχνίδι του. 5 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Μέτρια εμφάνιση από τον αρχηγό (χθες) του Ηρακλή μέσα στην άδεια Τούμπα. Δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που θα ήθελε και ο Κωφίδης, γεγονός που επηρέασε συνολικά και την υπόλοιπη ομάδα. 3 ΜΟΥΡΑΤΙ Ο Αλβανός προβλημάτισε (και) με τη χθεσινή του εμφάνιση. Ακίνδυνος επιθετικά, με κακές επιλογές. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΕΠΙΘΕΣΗ 5

5 ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ Είχε διάθεση, αλλά ήταν φανερό ότι δεν πήγε το παιχνίδι στα μέτρα του. Δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. 5 ΕΡΕΡΑ Μόνο σε μία φάση έκανε αισθητή την παρουσία του, με ένα σουτ έξω από την περιοχή. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν φάνηκε. 5 ΑΛΛΑΓΕΣ Ο Στεφανής έδωσε λύσεις, αλλά στάθηκε άτυχος και αντικαταστάθηκε νωρίς. Ο Περπερίδης είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ στα δέκα λεπτά που έπαιξε ο Διαμαντίδης, έδειξε δείγματα του ταλέντου του.