Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Πολιτική :: Κύριο άρθρο

( μακεδονιστάν και αθηναϊκή κατοχή :: 5/1/2006 17:09:37) 

Μακεδονιστάν και αθηναϊκή κατοχή

Η υπερσυγκέντρωση εξουσίας στα χέρια και στις τσέπες της ολιγαρχίας των Αθηνών οδηγεί στη δημογραφική κάμψη της Ελλάδας

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, το 40% με 45% των προβλημάτων που υφίστανται ως ραγιάδες οι επιχειρηματίες της Μακεδονίας-Θράκης οφείλεται "σε γραφειοκρατικά εμπόδια και στις δυσκολίες για τις εκταμιεύσεις και τις διαδικαστικές αγκυλώσεις" που επιβάλλουν οι κηφήνες του συγκεντρωτικού ψευδοκράτους των Αθηνών.

Δηλαδή ανακύπτει συνεχώς, ενδημικώς και αποικιοκρατικώς το τρισάθλιο πρόβλημα της "υπογραφής"! Της υπογραφής! Με άλλα λόγια η κατακράτηση της απόλυτης εξουσίας του αποφασίζειν, του θύειν και απολύειν, με την οποία η κεντρική αθηναϊκή εξουσία διαμορφώνει κυριαρχικά τους όρους της χρονίου τριτοκοσμικής υστερήσεως που εμφανίζει συνεχώς η χώρα μας. Η υπερσυγκέντρωση εξουσίας αλαζονείας, απληστίας στα χέρια και στις τσέπες της ολιγαρχίας των Αθηνών οδηγεί, όπως το βλέπουμε συνεχώς, στη δημογραφική κάμψη της Ελλάδας, στη γήρανση του πληθυσμού και στην υπερσυγκέντρωση των εναπομενόντων γηρασμένων κατοίκων της στο 2% του εδάφους! Δηλαδή το λεκανοπέδιον ή, προσφυεστέρως ειπείν, η χωματερή των Αθηνών συγκεντρώνει σε κάτι λιγότερο από 2% του εισέτι ελληνικού εδάφους το 50% του συνολικού πληθυσμού, το 75% της οικονομικής δραστηριότητας και το 1.000% της πολιτικής ισχύος. Όπως και οι υπόλοιποι συνέλληνες εκτός χωματερής των Αθηνών ταλανίζονται καθημερινώς με έξοδα μετακινήσεως, με εκνευρισμό, με την ταπεινωτική συνείδηση του ραγιά, όταν υποχρεώνονται για την παραμικρή γραφειοκρατική παρωνυχίδα να προσκυνούν το πολιτικοϋπαλληλικό παρασιτικό στρώμα των Αθηνών. Και αυτό καθημερινώς, μηνιαίως, υπεραχρόνως!

Η "Μακεδονία" είναι αποφασισμένη να θεωρήσει ως μείζον ζήτημα της παρεμβάσεώς της στο δημόσιο βίο της χώρας τη σάπια αυτή οργάνωση της πολιτικοοικονομικής μας ζωής και επομένως η επισήμανση αυτής της αποικιοκρατικής εξαρτήσεως θα αποτελέσει δομική δημοσιογραφική της υποχρέωση μέχρι εξαλείψεως του αποικιοκρατικού αυτού δεσμού με τας Αθήνας ή εξαλείψεως της τελευταίας…

Και εν προκειμένω η "Μακεδονία" απευθύνει μία παιδαγωγικού ρυθμού ερώτηση προς τον το γε νυν έχον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης: ο ως άνω κ. υπουργός θεωρεί τον εαυτόν του υπουργό Μακεδονίας - Θράκης ή ύπατο αρμοστή των Αθηνών επί της Μακεδονίας - Θράκης; Δηλαδή, κ. υπουργέ, ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μεταφορικού -αλήστου μνήμης- τρικύκλου, διά του οποίου η υπάτη αρμοστεία σας μεταφέρει υπογραφές, εντολές και οσφυοκαμψίες και, βρε αδελφέ, ενός αυτοτελούς υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης;

Η απάντηση του κ. υπουργού στην παιδαγωγική αυτή ερώτηση οφείλει να είναι η συνήθης του επιμελούς μαθητού.