Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( η ελεονώρα μελέτη αντιμετωπίζει σεμίνα - παπαδόπουλο :: 24/2/2006 16:48:37) 

Η οικοδέσποινα του "Απόψε κερνάμε εμείς" με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Ελεονώρα Μελέτη αντιμετωπίζει Σεμίνα - Παπαδόπουλο

Φουντώνει η μάχη

Μετά την παταγώδη αποτυχία της εκπομπής του Νίκου Μαστοράκη, που στοίχισε στον ΑΝΤ1 όχι μόνο χρήματα αλλά και συμμαχίες, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δυναμική τού νέου και προς το παρόν άφθαρτου προσώπου που ακούει στο όνομα Ελεονώρα Μελέτη.

Το νέο σόου της αντικαταστάτριας της Ελένης Μενεγάκη, με τον τίτλο "Απόψε κερνάμε εμείς", έρχεται στις 9 απόψε και πέφτει στην "αρένα με τα θηρία" με στόχο να κερδίσει ένα κομμάτι στην πίτα της AGB. Οι βραδινές βόλτες και τα τσιφτετέλια της οικοδέσποινας του "Πρωινού καφέ" στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης είχαν ως φυσικό επακόλουθο εκείνος να ανταποδώσει τη διαφήμιση που του έκανε η Μελέτη και να είναι ο πρώτος της προσκεκλημένος. Κατά τα άλλα, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, η Ελεονώρα αποφάσισε να μην πάρει ιδιαίτερο ρίσκο, αφιερώνοντας ουσιαστικά την πρώτη εκπομπή της στο "Fame story 4". Από το στούντιο θα παρελάσουν τρεις από τους συντελεστές του νέου τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μουκίδης, η Σόφη Παππά και η Βασιλική Τσεκούρα, ώστε να μείνουν και άλλα μέλη της επιτροπής και καθηγητές για άλλα Σαββατόβραδα.

Η Ελεονώρα ποντάρει πολλά και στην παρουσία της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία απαντά σε "αδιάκριτες" ερωτήσεις της παρουσιάστριας. Παρά το χριστουγεννιάτικο φιάσκο και τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Μελέτη επιμένει… μαγικά, καλώντας πάλι τον Ιταλό μάγο Casella.

Από την άλλη πλευρά, ο Alpha και η ΝΕΤ, παραδοσιακές δυνάμεις του Σαββατόβραδου, δεν φαίνονται να φοβούνται και πολύ το "απαρχαιωμένου" τύπου σόου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Η Σεμίνα Διγενή και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, που αρέσκεται σε χορούς και τραγούδια και παρεϊστική διάθεση. Το "Κοίτα τι έκανες" φιλοξενεί τον Βασίλη Καρρά και τους φίλους του, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο "Στην υγειά μας" συνεχίζει το ιδιαίτερα επιτυχημένο αφιέρωμά του στο δημοτικό τραγούδι. Στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου θα κονταροχτυπηθεί και η Μπέτυ Μαγγίρα που μετέφερε το "Lifestyle" της στις 9 το βράδυ (Alter).