Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( στον αντ1 το "ολα" του θέμου :: 13/3/2006 20:25:03) 

Ανδρέας Μικρούτσικος.

Θέμος Αναστασιάδης.

Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε παραίτηση από το "Dream"

Στον ΑΝΤ1 το "ΟΛΑ" του Θέμου

Τελικά ο Θέμος Αναστασιάδης υπέγραψε στον ΑΝΤ1. Το γεγονός προανήγγειλε πρώτη μέσα από την εκπομπή της η Τατιάνα. Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε και επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου με ένα "πανηγυρικό" δελτίο. "Ο κ. Θέμος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του 'ΟΛΑ' για πολλοστή φορά αγνοούν προκλητικά τις αλλεπάλληλες συστάσεις που τους γίνονται και ετοιμάζονται να κάνουν εκπομπή, χωρίς καν να τους το έχει ζητήσει!", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου, στο οποίο μάλλον έχει βάλει το χεράκι του και ο Θέμος, όπως φαίνεται από το "χαριτωμένο" τρόπο γραφής, ενώ απαντά και στην τελευταία ανακοίνωση του ALPHA που αναφερόταν στην απόλυση του μίστερ "ΟΛΑ". "Ο ANT1", συνεχίζει το δελτίο Τύπου, "παρά την ανεκτικότητα που επέδειξε απέναντι στην πρωτοφανή συμπεριφορά του κ. Αναστασιάδη, και αφού απευθύνθηκε σε ειδικούς επιστήμονες για την περίπτωσή του, αποφάσισε να μην του φέρει αντιρρήσεις. Η κατάσταση αυτή είχε εκτροχιαστεί και πρέπει άμεσα να τερματιστεί. Άλλωστε ο ίδιος το επεδίωξε και να που κατέληξε σε πολυετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1! Προς το παρόν ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει μετά λύπης του ότι εντάσσει το 'ΟΛΑ' και τον κ. Θέμο Αναστασιάδη σε κάποια περιθωριακή προφανώς ζώνη". Μάλιστα στο ίδιο κείμενο διευκρινίζεται ότι προϋπόθεση μετάδοσης της εκπομπής -που θα βγει στον αέρα με νέο τίτλο στις αρχές Απριλίου- είναι η απόλυτη ελευθερία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θέμος Αναστασιάδης (που εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1) μελέτησε προσεκτικά τις προτάσεις τόσο του MEGA όσο και του ALTER και αποφάσισε να ενδώσει στις πιέσεις του ΑΝΤ1. Άλλωστε σημαντικά συνετέλεσε το γεγονός ότι από το κανάλι του Μ. Κυριακού δεν θα υπάρχει "κώλυμα" ως προς τη διαφήμιση της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", κάτι που στο Μεγάλο Κανάλι μάλλον δεν θα ήταν εφικτό.

Παραιτήθηκε ο Ανδρέας;

Εν τω μεταξύ στην ένταξη του Θέμου στον ΑΝΤ1 ήλθε να προστεθεί και η είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραιτείται από την παρουσίαση του "Dream show". Μέσω της εκπομπής του στον ALPHA ο Ανδρέας δήλωσε "από καρδιάς" στους τηλεθεατές ότι θα παραιτηθεί από την παρουσίαση του σόου, αφήνοντας υπαινιγμούς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο ALPHA το δράμα νεαρής κοπέλας, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Επιπλέον ο Ανδρέας δήλωσε ενοχλημένος από τις συνεχείς διακοπές του "Dream show" το βράδυ της Παρασκευής λόγω της άφιξης της Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια στην Αθήνα. Στην περίπτωση που ο Ανδρέας παραμείνει στη θέση του αυτή, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντικατάστασή του. Λέτε να είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία προ ημερών δήλωσε στο "I love tv" ότι της αρέσει περισσότερο η παρουσίαση από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή; Για να δούμε…