Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( αλμυρή η... eurovision :: 22/2/2006 20:20:36) 

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης συζητούν με την Άννα Βίσση κατά τη μαγνητοσκόπηση της εκπομπής "Feel the fun φΑΝΝΑτικά".

Aπό 75 ευρώ τα εισιτήρια για τον τελικό

Αλμυρή η… Eurovision

Της Δήμητρας Τσαμποδήμου

Τέλος στην αγωνία όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη Eurovision έδωσε με τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου η ΕΡΤ.

Οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης ανακοίνωσαν πως η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, ενώ οι φαν του διαγωνισμού μπορούν να προμηθεύονται τα… αλμυρούτσικα μαγικά χαρτάκια είτε μέσω Διαδικτύου είτε από τα καταστήματα "Ελευθερουδάκης" και "ACS Courier" σε ολόκληρη τη χώρα. Συνολικά οι Έλληνες και Ευρωπαίοι φίλοι της Eurovision μπορούν να παρακολουθήσουν οκτώ διαφορετικές εκδηλώσεις, τον ημιτελικό, τον τελικό καθώς και έξι γενικές πρόβες. Τα εισιτήρια είναι περίπου 14.000.

Ακριβά τα εισιτήρια

Όταν η ΕΡΤ ανακοίνωνε πριν από λίγο καιρό πως οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 10 έως 250 ευρώ, είχε παραλείψει να επισημάνει πως τα φτηνά εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά τις πρόβες και όχι τις μεγάλες βραδιές. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό της 18ης Μαΐου πρέπει να καταβάλουν 50, 100, 150 ή και 200 ευρώ, ενώ ακόμη πιο τσουχτερές είναι οι τιμές του μεγάλου τελικού, οπότε το φτηνότερο εισιτήριο κοστίζει 75 ευρώ (100, 150 και 250 τα υπόλοιπα). Τα ποσά αυτά ασφαλώς καθιστούν απαγορευμένο το κατά τα άλλα λαϊκό θέαμα της Eurovision, καθώς μία τετραμελής οικογένεια θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα ολόκληρο μηνιάτικο, για να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να υποστηρίξει την προσπάθεια της Άννας Βίσση, ενώ οι θέσεις των 75 ευρώ εννοείται πως θα είναι βρίσκονται μακριά από τη σκηνή.

Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι δέκα εισιτήρια. Η προπώληση θα σταματήσει στις 31 Μαρτίου, όμως δεκαπέντε ημέρες αργότερα, όταν δηλαδή θα έχει οριστικοποιηθεί και η χωροταξική διευθέτηση του κλειστού του ΟΑΚΑ, θα ξαναρχίσει. Τα εισιτήρια που θα προπωληθούν θα είναι συλλεκτικά, ενώ τα υπόλοιπα θα είναι θερμικά και δεν θα μπορούν να πλαστογραφηθούν.

Ετοιμο το πρώτο "Feel the fun"

Σε ένα κατάμεστο από θαυμαστές της "Κλαμπ 22" η Άννα Βίσση συνάντησε τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια για τη μαγνητοσκόπηση της πρώτης εκπομπής "Feel the fun φΑΝΝΑτικά" που θα προβληθεί την Τρίτη από τη ΝΕΤ. Η Κύπρια σταρ μίλησε ζωντανά με τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου, η οποία έμεινε άφωνη όταν η Βίσση είπε πως η περσινή νικήτρια της Eurovision είναι το μεγαλύτερο όνομα στην καλλιτεχνική ζωή της χώρας!