Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( "εφαγε πόρτα" η σοφία :: 2/3/2006 20:31:42) 

Δεν τις έφεραν γούρι τελικά της Ελεονώρας οι πρώτοι καλεσμένοι της (Στεφανίδου - Τσαλίκης) στο Σαββατιάτικο βραδινό σόου του ΑΝΤ1.

Ενώ στον ΑΝΤ1 επικρατεί προβληματισμός για το Σαββατιάτικο σόου της Μελέτη

"Εφαγε πόρτα" η Σοφία

Έντονες διεργασίες παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στο τηλεοπτικό πεδίο. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών είναι πλέον έντονος, κάτι που γίνεται ολοένα και πιο εμφανές τόσο με τις μετακινήσεις προσώπων όσο και με την παραγωγή νέων εκπομπών.

Στον ΑΝΤ1 επικρατεί προβληματισμός σε ό,τι αφορά τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, αφού το σόου "Απόψε κερνάμε εμείς" της Ελεονόρας Μελέτη δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσουν την εκπομπή, αναζητώντας ένα νέο, πιο ελκυστικό στους τηλεθεατές concept.

Από την άλλη πλευρά, στον Alpha προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του ιδιαίτερα επιτυχημένου τηλεκουίζ "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" μιας και το Deal του ΑΝΤ1 δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά.

Και μέσα σε όλα ξανά στην επικαιρότητα το θέμα της Σοφίας Αλιμπέρτη. Η νυν παρουσιάστρια του "Fame Story" εκδιώχθηκε κακήν κακώς χθες από το ΡΙΚ, όπου και παρουσίαζε το Super Bingo.

Το "προξενιό" είχε γίνει όσο ήταν ακόμη η Αλιμπέρτη στον Alpha, λόγω της στενής συνεργασίας και συμφωνίας αναμετάδοσης του προγράμματος του Alpha από το κυπριακό κανάλι. Μετά την αποχώρηση της Αλιμπέρτη από το σταθμό της Κάντζας, η ίδια έθεσε υπόψιν του ANT1 την υποχρέωσή της απέναντι στο ΡΙΚ και ζήτησε να μην τις φέρουν εμπόδια, για να μπορέσει να είναι συνεπής απέναντι στο κυπριακό κανάλι, κάτι που δέχτηκαν στο Μαρούσι.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha επέμενε από την πρώτη στιγμή και ζητούσε από το ΡΙΚ να τη διώξει από το Super Bingo, κάτι που έγινε χθες τελικά και πλέον το τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει Κύπρια παρουσιάστρια.

Το στενό περιβάλλον της Αλιμπέρτη υποστηρίζει πως δεν τα βρήκαν η εταιρεία παραγωγής με το κανάλι, γι' αυτό και κόπηκε η εκπομπή. Πάντως, η Αλιμπέρτη είναι πολύ εκνευρισμένη με το γεγονός, σε σημείο να δηλώνει πως τέλος η Κύπρος γι' αυτήν.