Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( εσρ κατά τατιάνας και μακεδονια tv :: 14/2/2006 20:13:47) 

ΕΣΡ κατά Τατιάνας και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Και πάλι η Τατιάνα Στεφανίδου πρωταγωνίστησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Ειδικότερα, η μεσημεριανή εκπομπή του ΑΝΤ1 "Αποκάλυψη τώρα", που παρουσιάζει καθημερινά η εν λόγω παρουσιάστρια, "τιμωρήθηκε" με πρόστιμο 20.000 ευρώ κατά πλειοψηφία με αιτιολογία την προστασία ανηλίκων, την ποιότητα του προγράμματος και τη σήμανση των τηλεοπτικών εκπομπών.

Επίσης, πρόστιμο 15.000 ευρώ κατά πλειοψηφία επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία ΤV, για υπέρβαση διάρκειας χρονοθυρίδων τηλεπωλήσεων και ειδικό σήμα θυρίδων, ενώ πρόστιμο 5.000 ευρώ "εισέπραξε" και ο σταθμός "Max" του νομού Αχαΐας για παρεμβολές στην αεροναυτιλία. Ακόμη, βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας δόθηκε στο ραδιοσταθμό Μύθος FM 90,7 του νομού Αχαΐας.

Εξάλλου, την ελπίδα του ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει λήξει η εκκρεμότητα που υπάρχει σχετικά με τη λειτουργία του ραδιοσταθμού Planet του νομού Αττικής εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Δημήτρης Χαραλάμπης. Ο κ. Χαραλάμπης διευκρίνισε ότι το ΕΣΡ δεν έχει καταλήξει ακόμη σε απόφαση, καθώς εκκρεμούν κάποια επιπλέον έγγραφα που πρέπει να προσκομίσει από τη νομαρχία ο σταθμός.

Τέλος, χθες κατατέθηκε από τον Alpha υπόμνημα στο ΕΣΡ, με το οποίο το κανάλι απαντά σε θέματα που προέκυψαν από τον οικονομικό έλεγχο που έκανε το ΕΣΡ. Το όλο θέμα, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ, αναμένεται να συζητηθεί στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη.