Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( πρεμιέρα για το "dream" :: 9/2/2006 20:24:10) 

Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διονύσης Μακρής.

Μαρία Καρλάκη.

Αναστασία Παναγιωτίδου.

Γιάννης Παρλαπάνος.

Κατερίνα Σισιννί.

Αναστάσιος Τσακνιάρης.

της ΦΩΦΩΣ ΜΠΟΝΙΟΥ

Απόψε στις 10 το βράδυ ανοίγει αυλαία το νέο ριάλιτι του ALPHA

Πρεμιέρα για το "Dream"

Ανοίγει απόψε στις 10 το βράδυ η αυλαία του νέου τάλεντ σόου "Dream show-The music1" με τους 24 διαγωνιζόμενους να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας του ALPHA. Μεταξύ αυτών και έξι Βορειοελλαδίτες, οι οποίοι υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πρόκειται για τη Μαρία Καρλάκη, 21 ετών, από τη Δράμα, τον 23χρονο Θεσσαλονικιό Διονύση Μακρή, την Αναστασία Παναγιωτίδου, 25 χρονών, επίσης από τη Θεσσαλονίκη, τον 29χρονο μουσικό στο επάγγελμα Γιάννη Παρλαπάνο, που κατάγεται και ζει στην Κατερίνη, τη νεότερη εκ των συμμετεχόντων, 19χρονη, Κατερίνα Σισιννί, που γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη, και τον 27χρονο τραγουδιστή Αναστάσιο Τσακνιάρη, που επίσης ζει στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κόνσεπτ του προγράμματος απόψε και αφού από την περασμένη Δευτέρα έως και χθες γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τους 24 παίκτες που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, θα μάθουμε ποιοι από αυτούς θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, θα τους ξαναδούμε να ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες, στη συνέχεια όλοι τους θα βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τον Ηλία Ψινάκη, τη Ναταλία Γερμανού και τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο, και ο βαθμός αυτός που θα προκύψει από την αποψινή τους εμφάνιση θα συμψηφιστεί με τις ψήφους των τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή των 24 συμμετεχόντων προέκυψε μετά από οντισιόν σε Αθήνα, Κύπρο και Θεσσαλονίκη, στις οποίες τραγούδησαν περισσότερα από 6.500 άτομα. Τα δώδεκα αγόρια αλλά και τα δώδεκα κορίτσια από την Αθήνα, τη Χίο, την Κύπρο, αλλά και από τη Βόρεια Ελλάδα, αφού πρώτα ερμηνεύσουν το τραγούδι της επιλογής τους, θα συνομιλήσουν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος για άλλη μια φορά αναλαμβάνει τα ηνία παρουσίασης ενός μουσικού προγράμματος. Διευκρινίζουμε ότι ο ALPHA δεν θα μεταδίδει μονταρισμένα επεισόδια από τη ζωή των συμμετεχόντων στην Ακαδημία, κάτι που είχε συνηθιστεί τόσο από το "Fame story" όσο και από το "Dream show1". H μετάδοση της συμβίωσης θα γίνεται αποσπασματικά από τις εκπομπές "Καφές με την Ελένη" και "Κους-κους το μεσημέρι", αλλά και μεταμεσονυχτίως, οπότε και το κανάλι σε καθημερινή βάση θα συνδέεται ζωντανά με τη Μουσική Ακαδημία του ALPHA.