Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( κακό ξεκίνημα για την ερτ :: 27/2/2006 20:05:16) 

O Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζουν απόψε το πρώτο "Feel the fun Φαννατικά" (ΝΕΤ, 22.00).

Κακό ξεκίνημα για την ΕΡΤ

Οργή και αγανάκτηση για τα εισιτήρια της Eurovision

Στα χνάρια των περσινών διοργανωτών της Eurovision, που δημιούργησαν απίστευτο χάος με τα "μαγικά χαρτάκια", βάδισε την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων η χώρα μας και η ΕΡΤ, καθώς η διαδικασία μόνο ομαλά δεν κύλησε. Οι Έλληνες θαυμαστές του διαγωνισμού αποδείχτηκαν περισσότερο ένθερμοι απ' όσο περίμεναν οι διοργανωτές, με αποτέλεσμα όσοι προσπάθησαν να αγοράσουν εισιτήριο μέσω του Διαδικτύου να μείνουν με άδεια χέρια. Η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων ήταν προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί, όμως εξαιτίας τεχνικού προβλήματος η διάθεση καθυστέρησε δύο ώρες κι έτσι σχηματίστηκαν ουρές έξω από τα καταστήματα Ελευθερουδάκης και ACS Courier. Έστω και με καθυστέρηση οι πελάτες εξυπηρετήθηκαν, κάτι που δεν συνέβη με τους χρήστες του Ίντερνετ, καθώς μέχρι αργά το απόγευμα ήταν αδύνατη η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα ticketstream. Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγούσε ότι η υπερφόρτωση του σέρβερ της προέκυψε λόγω της μεγάλης ζήτησης, καλώντας παράλληλα τους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν αργότερα. Συνολικά την πρώτη ημέρα διατέθηκαν περισσότερα από 1.000 εισιτήρια.

Αρχίζει το "Feel the fun"

Στις 10 το βράδυ το τρομερό δίδυμο του "Παρά πέντε" Γιώργος Καπουτζίδης και Ζέτα Μακρυπούλια κάνουν ντεμπούτο ως παρουσιαστές της εκπομπής "Feel the fun Φαννατικά".

Η πρώτη εκπομπή, που μαγνητοσκοπήθηκε πριν μία εβδομάδα, είναι αφιερωμένη στην Άννα Βίσση, η οποία τραγουδάει για τους θαυμαστές της και θυμάται σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα και την προσωπική της ζωή. Η Κύπρια σταρ, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις 20 Μαΐου στο μεγάλο τελικό, προσπαθεί ακόμη να αμβλύνει τις άσχημες εντυπώσεις που άφησε η επιμονή της στο όνομα του Νίκου Καρβέλα κατά την επίσημη παρουσίασή της από την ΕΡΤ.

Δ.ΤΣ.