Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( τριγμοί στις σχέσεις θέμου - νίκου :: 14/2/2006 20:14:20) 

Θέμος Αναστασιάδης.

Νίκος Χατζηνικολάου.

Πώς φτάσαμε στη νέα κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών του Alpha

Τριγμοί στις σχέσεις Θέμου - Νίκου

Φωτιές άναψε στον Alpha η νέα κόντρα του Θέμου Αναστασιάδη και του Νίκου Χατζηνικολάου. Η νέα αυτή διαμάχη άρχισε από το δελτίο ειδήσεων του περασμένου Σαββάτου, το οποίο παρουσίαζε η Μαριάνα Πυργιώτη. Στο συγκεκριμένο δελτίο ο Αναστασιάδης σε ρόλο σχολιαστή άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για το θέμα των υποκλοπών. "Αντί να το καταγγείλει ο Καραμανλής το αποσιωπά", είπε μεταξύ άλλων. Η απάντηση ήρθε αμέσως από το διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος σε τηλεφωνική παρέμβασή του σχολίασε: "Ακούω έκπληκτος απίθανα πράγματα. Ακούω ότι φταίει ο πρωθυπουργός" κτλ. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα πράγματα στο κανάλι της Κάντζας η παρέμβαση του Χατζηνικολάου ήταν μία απάντηση στον Θέμο και παράλληλα μία επίδειξη ισχύος του γνωστού άνκορμαν. Ο Χατζηνικολάου στη συγκεκριμένη φάση θεώρησε ότι έπρεπε να στηρίξει Καραμανλή και αυτό έπραξε.

Από την πλευρά του ο Αναστασιάδης έγινε πυρ και μανία και "απείλησε", όπως λέγεται, να μη βγάλει την εκπομπή του το βράδυ της Δευτέρας. Τελικά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων πείστηκε και η εκπομπή βγήκε μεν στον αέρα, αλλά η επίθεση κατά Χατζηνικολάου ήταν εμφανής.

Ο τίτλος "ντύσου κυβερνητικός εκπρόσωπος" τα λέει όλα. Ο Θέμος έδειξε όλο το σκηνικό του Σαββάτου και, όταν στην οθόνη ήταν η φωτογραφία του Χατζηνικολάου, την έδειχνε μαζί με αυτή του Ρουσόπουλου. Μία κίνηση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη εντός και εκτός Κάντζας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια…