Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( "παρά πέντε" απαγωγή :: 12/3/2006 20:57:04) 

Τη Θεσσαλονίκη πρόκειται να επισκεφθεί μέσα στο Μάρτιο η τρομερή συμμορία της δημοφιλέστερης ελληνικής σειράς.

Της ΦΩΦΩΣ ΜΠΟΝΙΟΥ

Τι ετοιμάζει ο Γ. Καπουτζίδης για τη Θεοπούλα, την "κοντή" και τον κακό

"Παρά πέντε" απαγωγή

Η απαγωγή της Θεοπούλας, η ανακάλυψη της εταιρείας που κρύβεται πίσω από τους φακέλους του υπουργού και η εμφάνιση της "κοντής" έρχονται να κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα νέα επεισόδια του "Πάρα πέντε". Επιπλέον, η τρομερή παρέα του Γιώργου Καπουτζίδη ετοιμάζει αποσκευές με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεχιστεί η επιχείρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο, συγκεκριμένα, που θα προβληθεί στις 10 το βράδυ από το MEGA, ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει επικίνδυνα γύρω από τους πέντε, ενώ εκείνοι συνεχίζουν ανυποψίαστοι τη ζωή τους. Ένας-ένας εντοπίζονται από το καινούργιο τσακάλι, που υποδύεται ο Αντώνης Καρυστινός (ο οποίος είχε πρωτοεμφανιστεί στις "Σαββατογεννημένες", σίριαλ που είχε γράψει πάλι ο Γιώργος Καπουτζίδης). Εν τω μεταξύ οι πληροφορίες του Αλέξη για την εμπλεκόμενη εταιρεία φάνηκαν χρήσιμες και οι πέντε οδηγούνται κατευθείαν στην τωρινή της έδρα, που δεν είναι άλλη από ένα οδοντιατρείο. Ενώ η παρέα αποσπά πληροφορίες από τον οδοντίατρο, συγχρόνως με έναν καλό καθαρισμό, η Θεοπούλα θα είναι το δεύτερο θύμα των κακών, γεγονός που θα κλονίσει την παρέα. Αυτά για απόψε, γιατί την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το σενάριο, η "κοντή", όπως αποκαλεί η Θεοπούλα τη νύφη της, εμφανίζεται και ψάχνει να βρει την πεθερά της. Τη Γαρυφαλλιά θα υποδυθεί μία νέα ηθοποιός, η Κατερίνα Θεοχάρη, την οποία γνωρίσαμε από τις συμμετοχές της στις θεατρικές παραστάσεις "Αγγέλα Παπάζογλου" και "Φιλουμένα Μαρτουράνο" με την Άννα Βαγενά. Την ίδια στιγμή η γιαγιά Σοφία παρακαλεί τον εγγονό της να κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την αγαπημένη της φίλη. Στο σπίτι του Φώτη, όλοι μαζεμένοι, λαμβάνουν για δεύτερη φορά ένα τηλεφώνημα από τον διώκτη τους. Ο φάκελος με τα στοιχεία τους είναι πλήρης και βρίσκεται σε λάθος χέρια. Δεν μπορούν πια να κρυφτούν. Ωστόσο, ο "κακός" θα τους χαρίσει τη ζωή και θα τους αποκαλύψει ποιος είναι ο αρχηγός, υπό έναν όρο, που δεν αποκαλύπτεται όμως από το σεναριογράφο.

Πάντως αυτό που ίσως πολλοί φανατικοί της σειράς δεν γνωρίζουν είναι ότι η μοναδική αυτή συμμορία έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στις επόμενες ημέρες η ομάδα του "Παρά πέντε" θα έλθει στην πόλη μας, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα σε κεντρικά σημεία.