Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( θρίλερ για ένα "γράμμα" :: 10/1/2006 20:00:24) 

Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Αλεξάνδρα Καπελετζή.

Ρούλα Κορομηλά.

Εύα Αντωνοπούλου.

Της ΦΩΦΩΣ ΜΠΟΝΙΟΥ

Αντιπαράθεση ΑΝΤ1 - ALPHA για την εκπομπή "Έχεις γράμμα", που πλέον θα βγαίνει από τον ΑΝΤ1- Ποιες οι υποψήφιες παρουσιάστριες

Θρίλερ για ένα "γράμμα"

Φουντώνει και πάλι -έπειτα από τρεις μήνες ανακωχής εξαιτίας του ριάλιτι παιχνιδιού "Mamma mia"- η κόντρα ΑΝΤ1 - ALPHA. Αφορμή για την αντιπαράθεση η πετυχημένη εβδομαδιαία εκπομπή "Έχεις γράμμα", η οποία στη μέση της τηλεοπτικής περιόδου αλλάζει τηλεοπτική στέγη, αφήνοντας τον ALPHA και ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα του ΑΝΤ1.

Τι συνέβη όμως και η εκπομπή -που κάθε Τετάρτη ανέβαζε τον ALPHA στα ουράνια της AGB- αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά; Την απάντηση έχει η παραγωγός εταιρεία της εκπομπής Stefi Productions, η οποία, κρίνοντας πιο συμφέρουσα την οικονομική πρόταση του ΑΝΤ1, αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ALPHA και να ανοίξει δίαυλο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1. Ήδη εδώ και λίγες ημέρες η εκπομπή "Έχεις γράμμα" άρχισε να διαφημίζεται από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, προσκαλώντας τους τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν στα νούμερα που αναγράφονται επί της οθόνης και να υποδείξουν τα πρόσωπα εκείνα που θέλουν να στείλουν γράμμα. Την ίδια στιγμή και ο ALPHA σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα την εκπομπή "Έχεις γράμμα" με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία παραμένει στο κανάλι.

Αυτό σήμαινε τουλάχιστον μέχρι χθες ότι στη μικρή μας οθόνη θα βλέπαμε την ίδια εκπομπή σε δύο κανάλια. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα συμβεί, μια και χθες η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία προσέφυγε η Stefi productions, αναγκάζει με απόφασή της τον Alpha προσωρινά να μη μεταδίδει την εκπομπή με τον τίτλο "Έχεις γράμμα". Παρ' όλα αυτά, η πλευρά του Alpha επισημαίνει ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα συνεχίζει να παρουσιάζει μια ανάλογου τύπου εκπομπή, μιας και σύμφωνα με την παρουσιάστρια το κόνσεπτ της εκπομπής ανήκει στην ίδια, αφού αυτή ήταν η αιτία για να ξεκινήσει να μεταδίδεται το "Έχεις γράμμα" από τον ALPHA.

Εν τω μεταξύ σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η επιλογή της παρουσιάστριας του "Έχεις γράμμα" στον ΑΝΤ1. Επικρατέστερη μέχρι στιγμής θεωρείται η Αλεξάνδρα Καπελετζή, η οποία εδώ ένα δίμηνο περίπου είναι εκτός τηλεόρασης. Επιπλέον, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η Θεσσαλονικιά Εύα Αντωνοπούλου -που ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1- αλλά και η Άννα Δρούζα. Η τελευταία λέγεται ότι αν και ήθελε να κάνει αυτό το βήμα, εντούτοις δεν κατέστη δυνατό μια και δεν της επετράπη από πλευράς ΕΡΤ να διακόψει το συμβόλαιό της. Εξάλλου, στο τραπέζι της Stefi Productions έχουν "πέσει" και άλλα ονόματα όπως αυτό της Ρούλας Κορομηλά (μεταγραφή που δεν βλέπουν με καλό μάτι στον ΑΝΤ1), της Γιώτας Μιχαλοπούλου, της Νόνης Δούνια αλλά και της Ελένης Ζιώγα.