Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( νέο σίριαλ «της αγάπης μαχαιριά» :: 17/1/2006 20:10:45) 

Χάρης Παπαδόπουλος, Φαίη Ζαφειράκου, Στράτος Μαρκίδης, Κώστας Καραφώτης και Κώστας Σόμμερ σε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

Νέο σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά»

Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 10.00 η ολοκαίνουργια σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Κώστας Σόμμερ και η νεαρή Φαίη Ζαφειράκου.

Σύμφωνα με το σενάριο της Υβόννης Μεταξάκη, δύο νέοι, ο Σήφης και η Μαρία, ερωτεύονται. Απέναντί τους οι οικογένειές τους. Μεταξύ τους έχει εδώ και χρόνια υπογραφεί ο «νόμος του αίματος» και η εκδίκηση έχει φωλιάσει στην ψυχή τους. Το ρήγμα βαθύ και μαύρο, όπως ο θάνατος που δεν αφήνει κανένα περιθώριο επιστροφής. Ο Σήφης και η Μαρία θα προσπαθήσουν, με όπλο την αγάπη τους, να σβήσουν το χρόνιο πάθος για εκδίκηση των οικογενειών τους και να χτίσουν τη ζωή τους πάνω σε νέα θεμέλια.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό πρώτο επεισόδιο η επιστροφή της Μαρίας Λεβεντογιάννη, της κόρης του Γιάννη του φονιά, είναι τόσο συνταρακτικό γεγονός όσο και ο γάμος της Αγάπης, της εγγονής του Αντώνη Σταματάκη. Για τους Λεβεντογιάννηδες η επιστροφή της Μαρίας είναι ανάσταση, για τους Σταματάκηδες είναι βόμβα στα θεμέλια του χωριού. Μόλις πατάει το πόδι της στην Κρήτη η Μαρία, κερδίζει την αγάπη ενός τρελού και μαθαίνει πως μια χαρακιά χωρίζει την αγάπη από το μίσος.

Εκτός από τον Κώστα Σόμμερ και τη Φαίη Ζαφειράκου στο σίριαλ, που σκηνοθετεί ο Στράτος Μαρκίδης, εμφανίζονται ακόμη οι Γιάννης Βόγλης, Σπύρος Φωκάς, Μελίνα Μποτέλη, Νίκος Βερλέκης, Γιάννης Καρατζογιάννης, Τόνυ Δημητρίου, Νάντια Δεληγιάννη και Ανθή Ανδρεοπούλου.

Όσο για τη μουσική επένδυση του σίριαλ, αυτή επιμελήθηκε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ το τραγούδι των τίτλων ερμήνευσε ο Κώστας Καραφώτης.