Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( νέες ξένες παραγωγές στο μακεδονία tv :: 3/1/2006 19:18:23) 

Νέες ξένες παραγωγές στο Μακεδονία TV

Την παράδοση που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο με την αγορά και την προβολή μερικών από τις καλύτερες ξένες σειρές συνεχίζει το νέο χρόνο το Μακεδονία TV.

Το κανάλι της Θεσσαλονίκης, εκτός από τις ήδη υπάρχουσες κωμικές σειρές, εξασφάλισε για τους τηλεθεατές του έξι ακόμη δημοφιλή προγράμματα της αμερικανικής τηλεόρασης.

Καθώς η ώρα προβολής (4 τα ξημερώματα) της δημοφιλούς σειράς «Νταντά αμέσου δράσεως» από το MEGA είναι απαγορευτική, οι θαυμαστές της μπορούν πλέον να την παρακολουθούν καθημερινά από το Μακεδονία TV στις 8 το βράδυ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα προβάλλεται το ξεκαρδιστικό «Just shoot me». Από τις 9 Ιανουαρίου στις 10.30 το βράδυ θα προβάλλεται το πρωτότυπο ριάλιτι «Cheaters». Όπως δηλώνει και ο τίτλος του, έχει να κάνει με απιστίες και συγκεκριμένα οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν επ' αυτοφώρω «συλλήψεις» άτακτων συζύγων. Το ριάλιτι παρουσιάζει ο Τόμι Χάμπεεμπ.

Μετά από συμφωνία με το MTV, οι τηλεθεατές του Μακεδονία TV έχουν την ευκαιρία να βλέπουν καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής τον ακραίο κόσμο του «Jackass», της σειράς με τις φάρσες που προσπάθησε (με παταγώδη αποτυχία) να αντιγράψει τον περασμένο χειμώνα ο ΑΝΤ1.

Τέλος, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή μόλις τα ρολόγια δείξουν μεσάνυχτα στη συχνότητα του Μακεδονία TV έρχεται το «Thunderbirds», σειρά κινουμένων σχεδίων που οι ήρωές της προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο.