Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ελεύθερο ρεπορτάζ

( άφαντος ο υπερτυχερός του κρατικού λαχείου :: 2/1/2006 21:45:18) 

Άφαντος ο υπερτυχερός του Κρατικού Λαχείου

Εκτιμάται ότι ο λαχνός των 10 εκατομμυρίων ευρών διατέθηκε από πρακτορείο της Καβάλας

Αφαντος παρέμενε μέχρι αργά χθες βράδυ ο υπερτυχερός -Καβαλιώτης ενδεχομένως - του Κρατικού Λαχείου, του οποίου η τύχη του χαμογέλασε, αφού ο λαχνός που κρατάει στα χέρια του του χαρίζει 10.000.000 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως το τυχερό λαχείο αγοράστηκε από το πρακτορείο «Όθων», ιδιοκτησίας του Δημητρίου Μελελούδη, δεκάδες ήταν η Καβαλιώτες που έσπευσαν στο τυχερό κατάστημα, προκειμένου να εξακριβώσουν αν κατατάσσονται στους πλούσιους της χρονιάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Μελελούδης, η πεντάδα του υπ' αριθμόν 008530 πρωτοχρονιάτικου λαχείου της 8ης σειράς «εκτιμούμε πως έπεσε κατά 90% στην Καβάλα, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι», αφού, όπως συμπληρώνει, το λαχείο ή τα λαχεία (αν η πεντάδα μοιράστηκε σε περισσότερους από έναν παίκτες) μπορεί να έχουν δοθεί από πλανόδιους λαχειοπώλες που διατρέχουν τους πέντε νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Διευκρινίζει ωστόσο πως δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες και εφόσον το λαχείο ή τα λαχεία έχουν πουληθεί στην πόλη της Καβάλας ή σε περιοχές του νομού να εμφανιστούν εκπρόσωποι των υπερτυχερών, ώστε να ενημερωθούν για τη διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το πλέον σίγουρο είναι πως το κεντρικό πρακτορείο της πόλης, που ούτως ή άλλως είχε καλή παράδοση, κατέγραψε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της και έγινε το πιο διάσημο της περιοχής. Υπενθυμίζεται πως ήδη προχθές ένας τυχερός που κατάγεται από το Κοκκινόχωμα Καβάλας εμφανίστηκε, προκειμένου να εισπράξει ή να λάβει τις σχετικές κατευθύνσεις για το ποσό των 30.000 ευρώ που του έδωσε μια πεντάδα με τον ίδιο αριθμό, αλλά διαφορετικής σειράς. Δεν μένει παρά να εμφανιστεί ο τυχερός ή εκπρόσωπός του, ο οποίος έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως είναι όντως ο τυχερός της χρονιάς.