Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τέχνες-Πολιτισμός :: Παρουσίαση θεατρικής παράστασης

( με μαγικά κόλπα στις αποσκευές τους :: 18/1/2006 19:54:43) 

Το Νέο Τσίρκο της Σαγκάης αποτελείται από 36 ακροβάτες της Κίνας, ισορροπιστές, ζογκλέρ και περφόρμερ.

Με μαγικά κόλπα στις αποσκευές τους

Το Νέο Τσίρκο της Σαγκάης θα δώσει σειρά παραστάσεων από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο "Principal Club Theatre"

Μία από τις ιστορικές ομάδες ακροβατών της Κίνας, αφού μάγεψε χιλιάδες θεατές από το Μπρόντγουεϊ ως την Αυστραλία, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με μια παράσταση που υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα!

Ένα θέαμα πρωτότυπο όσο και εντυπωσιακό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν τις παραστάσεις που πρόκειται να δώσει από σήμερα Πέμπτη 19 ως και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το Νέο Τσίρκο της Σαγκάης στο "Principal Club Theatre". Τριάντα έξι από τους καλύτερους ακροβάτες της Κίνας, ισορροπιστές, ζογκλέρ και περφόρμερ, θα μαγέψουν μεγάλους και μικρούς σε ένα θέαμα που διαρκεί πάνω από δύο ώρες!

Στην πλούσια και μακρά ιστορία των ακροβατών της Κίνας, οι σπουδαστές της σχολής "Hai" κατέχουν την πιο λαμπρή θέση. Τα τελευταία σαράντα χρόνια οι καλύτεροι απόφοιτοι της σχολής μελετούν και διαδίδουν ανά τον κόσμο τη μοναδική αυτή λαϊκή τέχνη. Έτσι δημιουργήθηκε η Μαγική Ομάδα της Σαγκάης (Shanghai Magic Troupe) και το νεότερο μέλος της, το περιοδεύον ανά τον κόσμο τσίρκο το Νέο Τσίρκο της Σαγκάης (New Shanghai Circus).

Έχοντας στις αποσκευές τους μια ευρεία γκάμα μαγικών κόλπων μαζί με μερικά από τα πιο απαιτητικά ακροβατικά, το Νέο Τσίρκο της Σαγκάης διασχίζει τον κόσμο, αφήνοντας άναυδους όλο και περισσότερους θεατές. Πρόσφατα δημιούργησαν μια σειρά από εκπληκτικές παραγωγές, ενώ έχουν ενταχθεί σε αυτήν νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, που έχουν τιμηθεί με χρυσά μετάλλια και βραβεία σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς.

* Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ, παιδικό/φοιτητικό 15 ευρώ. Ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 19/1 στις 22.00, Παρασκευή 20/1 στις 22.00, Σάββατο 21/1 στις 18.00, 22.00 (2 παραστάσεις), Κυριακή 22/1 στις 17.00, 21.00 (2 παραστάσεις) Πληροφορίες: "Principal Club Theatre", στο 17ο χιλιόμετρο Θεσ/νίκης - Μουδανιών, Νέο Ρύσιο, τηλ. 2310 428088 www.principalclub.com