Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

* Να σας πω την αλήθεια, χάρηκα με τη δημιουργία του κόμματος των Τσιγγάνων. Διότι επανειλημμένως έπεσαν θύματα διάφορων "ξύπνιων" πολιτικάντηδων ή και δικών τους που έπιασαν μερικά φράγκα παραπάνω ή έκαναν χρυσό δίσκο με σουξεδιάρικα…

* Αφού τους γέμισαν υποσχέσεις για να εξασφαλίσουν το σταυρό τους, μετά τις εκλογές τούς είπαν "άρον το τσαντίρι σου και περιπάτει".

* Και αν κατά λάθος φτάσουν οι Αθίγγανοι να παίξουν και κάποιο ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά μας πράγματα, τότε είναι που θα γελάσει κάθε πικραμένος. Εκεί να δείτε τι τσιφτετέλι έχουν να χορέψουν κάποιοι υπουργοί. Και οι της αντιπολίτευσης θα βαράνε το ντέφι.

* Στη Θεσσαλονίκη πάλι, αυτός που χορεύει τους πάντες στο ταψί είναι ο Καρατζαφέρης.

* Ο δήμαρχος ελπίζει ότι αν κατέλθει ο αρχηγός του ΛΑΟΣ για δήμαρχος, θα πάρει λιγότερα από τις δημοσκοπήσει, ενώ ο Σαχίνης δηλώνει βέβαιος ότι ο "χέρι - χέρι" δεν θα τολμήσει να κατέβει. Εμένα γιατί αυτές οι δηλώσεις μού μυρίζουν πανικό;

* Θα μου πείτε καλά ο Παπαγεωργόπουλος. Ο εκλεκτός του ΚΚΕ τι φοβάται; Αμ' αυτός είναι που θα χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι. Αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε και τη Λιάνα Κανέλλη.

* Δεν ανέφερα την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά απ' εκεί δεν περιμένουμε απάντηση. Αυτοί περιμένουν να έρθει ο Γιώργος, για να τους μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρο.

* Το ΠΑΣΟΚ εξάλλου έχει άλλο άγχος. Αν υποδείξει κάποιον δευτεροκλασάτο εκ προοιμίου χαμένο υποψήφιο, κινδυνεύει να χάσει και την τιμητική δεύτερη θέση. Κι αν η ομάδα των "5" υπό τον Γιάννη Μπουτάρη πείσει για τις αγαθές προθέσεις της, μπορεί να μείνει και… χωρίς μετάλιο.

* Οπότε, κάποιος πρέπει να τους πει ότι πρέπει να το ξανασκεφτούν την ατζέντα των προτεραιοτήτων τους, γιατί μετά τις δημοτικές θα… Καλατραβά-νε τα μαλλιά τους.