Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Πολιτική :: Σάτιρα

( επικοινωνια :: 22/1/2006 20:39:20) 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 70% των πολιτών λέει δεν έχει επαρκή ενημέρωση για τα προς αναθεώρηση θέματα. Αν τους ρωτήσεις όμως για το… βρακί της Παπαρίζου όλοι έχουν ενημέρωση για το χρώμα και το μέγεθος. "Καλοί μου άνθρωποι", που λέει και ο Βέγγος, μη γίνεστε… ιδιώτες (idiots).

Ο πρωθυπουργός σε ερώτηση για τον ανασχηματισμό επικαλέστηκε την παροιμία "μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη". Ναι αλλά πρόεδρε το κοπάδι άρχισε να βελάζει. Μπεεεε, μπεεε, μας ξεκουφάνανε.

Ο Γ. Μπουτάρης διέγνωσε ότι η υποψηφιότητα Καρατζαφέρη θα είναι ύβρις για τη Θεσσαλονίκη. Πώς το αντιλαμβάνεστε ως αυθάδεια ή ως αλαζονεία; Αυτή η αβρότητα θα μας φάει…

Τόσα χρόνια οι άνδρες Αθηναίοι με "ύβρεις" μας αντιμετώπιζαν. Ερωτική πόλη μας ανέβαζαν, πύλη των Βαλκανίων (άλλο υπονοούμενο κι αυτό) μας κατέβαζαν και από έργα μηδέν. Κι εμείς εκεί, στην ανοχή. Σκέτο… trafficking.

Εμψυχωτική η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου ότι είναι λάθος να θεωρούμε πως ό,τι συμβαίνει στην Αθήνα απλώς συμβαίνει και ό,τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη τη χαρακτηρίζει ιδεολογικά και πολιτικά. Εμείς δυστυχώς ούτε χαρακτήρα τους κρατάμε… τους αχαρακτήριστους.