Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Καιρός :: Δελτίο καιρού

( γενικη προγνωση καιρου ελλαδας ) 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για σήμερα Τρίτη στην ανατολική και νότια Ελλάδα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις και στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 11 βαθμούς, στα δυτικά από 2 έως 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

Για σήμερα Τρίτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Για σήμερα Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στα βόρεια και ανατολικά του νομού τοπικά θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί ασθενής βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.