Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Καιρός :: Δελτίο καιρού

( γενικη προγνωση καιρου ελλαδας ) 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για σήμερα Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στη δυτική Ελλάδα βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες ενώ έως αργά τη νύχτα τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα. Το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα δυτικά μέτριοι και αργότερα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στα ανατολικά ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 14 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

Για σήμερα Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Για σήμερα Τετάρτη αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.