Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( αιματηρό τριήμερο με 15 νεκρούς σε τροχαία ) 

Αιματηρό τριήμερο με 15 νεκρούς σε τροχαία

Τραγικός ήταν ο απολογισμός των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν με τη μετακίνηση των εκδρομέων από τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στην ύπαιθρο, με αφορμή την αργία της Καθαράς Δευτέρας. Συνολικά 15 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 269 τραυματίστηκαν σε 201 τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Βαρύς ήταν και ο φόρος αίματος στην άσφαλτο για τους εκδρομής της Βόρειας Ελλάδας, όπου συνολικά εννιά άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, μία 20χρονη σκοτώθηκε και ένας νεαρός οδηγός τραυματίστηκε βαριά όταν το επιβατικό αυτοκίνητό τους βγήκε από το οδόστρωμα και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη οικοπέδου, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Νεκρή είναι η Βάια Κουτσμάνη, από τα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Χαράλαμπος Κοσμάς.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολύγυρου, στο ύψος της κοινότητας Βασιλικών, προχθές στις δέκα το βράδυ και τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η τροχαία Θεσσαλονίκης.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε και ένας 45χρονος μοτοσικλετιστής από τη Θεσσαλονίκη, όταν προσέκρουσε με τη μοτοσικλέτα σε κιγκλίδωμα δίπλα στο οδόστρωμα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Αθανασιάδη, από τον Λαγκαδά, τον οποίο βρήκαν προχθές το βράδυ διερχόμενοι οδηγοί από το τέταρτο χιλιόμετρο Ασκού - Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όπου λίγη ώρα πριν είχε σημειωθεί το δυστύχημα. Ο 45χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.