Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( τρεις νεκροί σε τροχαία ) 

Τρεις νεκροί σε τροχαία

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους σε αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα που έγιναν σε Ημαθία, Χαλκιδική και Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, απανθρακωμένος μέσα στο φορτηγό αυτοκίνητό του βρέθηκε ο 23χρονος Στέλιος Ματάτης, έπειτα από ατύχημα που σημειώθηκε έξω από τη Βέροια, προχθές το πρωί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της Τροχαίας, ο άτυχος νεαρός οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο βγήκε από το οδόστρωμα και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και το φορτηγό να τυλιχτεί στις φλόγες. Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 23χρονος έχασε τις αισθήσεις του μετά το ατύχημα και απανθρακώθηκε όταν προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Επίσης, άλλα ένα άτομο σκοτώθηκε σε μετωπική σύγκρουση δύο επιβατικών ΙΧ που σημειώθηκε στη Χαλκιδική, προχθές το μεσημέρι. Νεκρή είναι η Γραμμένη Φυλάτου, 59 χρόνων, από τη Χαλκιδική. Το ατύχημα σημειώθηκε στο 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών-Κασσανδρείας, όταν ο 40χρονος οδηγός Θωμάς Ζησόπουλος έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο του Χριστόδουλου Φυλάτου, 62 χρόνων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η σύζυγός του, Γραμμένη.

Επίσης, την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 39χρονος Γεώργιος Τσαραβάς, στην εθνική οδό Κοζάνης-Λάρισας, χθες στις έξι τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε από το οδόστρωμα και ανατράπηκε.