Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( συνελήφθη ο απόστολος οικονομίδης για εκβιασμό ) 

Συνελήφθη ο Απόστολος Οικονομίδης για εκβιασμό

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, γιατί με τη βοήθεια μπράβων που χρησιμοποίησαν όπλα προσπάθησε να πάρει ποσό ύψους εκατομμυρίων δραχμών από ναυτιλιακό πράκτορα, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, προέρχονταν από ποσό που του δάνεισε και δεν του επεστράφη.

Συγκεκριμένα προχθές τις βραδινές ώρες τέσσερα ένοπλα άτομα πλησίασαν στην περιοχή της Μαρτίου το ναυτιλιακό πράκτορα και τον απείλησαν ότι θα πρέπει να καταβάλει στον κ. Οικονομίδη το ποσό που οφείλει και ανέρχεται στα 30.000.000 δραχμές. Ο ναυτιλιακός πράκτορας, που όπως διαφαίνεται είχε οικονομική δοσοληψία με τον πρώην πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε ότι οφείλει το παραπάνω ποσόν. Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντησε τον κ. Οικονομίδη και του ζήτησε εξηγήσεις, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όταν επέστρεψε τα χρήματα στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ είχε και κάποιο άτομο που μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έως αργά το βράδυ ο κ. Οικονομίδης κρατούνταν στα γραφεία της ασφάλειας μαζί με ένα από τα τέσσερα άτομα, το οποίο επίσης συνελήφθη, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι.