Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αστυνομικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( μεθυσμένοι τράκαραν περιπολικό και προσπάθησαν να διαφύγουν ) 

Μεθυσμένοι τράκαραν περιπολικό και προσπάθησαν να διαφύγουν

"Στουπί" στο μεθύσι προσέκρουσαν με το αυτοκίνητό τους σε σταθμευμένο… περιπολικό. Ακολούθησε τρελή καταδίωξη και όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, οι τρεις δράστες τους επιτέθηκαν.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Ζαχαριάδη, 29 χρόνων, ο οποίος ήταν ο οδηγός, Ανδρέα Παναγιωτίδη, 46 χρόνων, και Γιούρα Αβλαστίμοβ, 42 χρόνων, οι οποίοι προχθές στις οκτώ το βράδυ κινούνταν με επιβατικό ΙΧ επί της οδού Βενιζέλου, στο κέντρο των Σερρών. Λόγω της μέθης του ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε σε έναν από τους σηματοδότες το σταματημένο περιπολικό και προσέκρουσε πάνω του. Από τη σύγκρουση φαίνεται ότι ο 29χρονος οδηγός επανέκτησε τις… αισθήσεις του και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Οι δύο αστυνομικοί της Τροχαίας τους καταδίωξαν. Ακολούθησαν κινηματογραφικές σκηνές. Ο οδηγός παραβίαζε φωτεινούς σηματοδότες και έμπαινε αντίθετα σε μονόδρομους. Στην πλατεία Εμπορίου σημειώθηκε δεύτερη σύγκρουση, με το επιβατικό που οδηγούσε ο Ευριπίδης Νιζάμης. Ακάθεκτοι οι τρεις άντρες συνέχισαν την πορεία τους και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού προς Δράμα.

Έπειτα από ολιγόλεπτη συμπλοκή, με γροθιές και κλοτσιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, οι τρεις άντρες εξαντλήθηκαν και οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν. Σε έλεγχο αλκοτέστ που έγινε στον οδηγό βρέθηκε ποσοστό 2,42% αλκοόλ στο αίμα του.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.