Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( αποκλεισμένη τετραμελής οικογένεια :: 25/1/2006 19:55:34) 

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ

Αποκλεισμένη τετραμελής οικογένεια

Ενας 42χρονος κτηνοτρόφος μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους παραμένουν αποκλεισμένοι στην κτηνοτροφική τους μονάδα, στην περιοχή Ζωοδόχου Πηγής Πολυμύλου νομού Κοζάνης.

Η οικογένεια δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, καθώς διαμένει στο σπίτι που διαθέτει στη μονάδα, ζεσταίνεται με καυσόξυλα, ενώ έχει αποθέματα λίγων ημερών σε τρόφιμα και νερό. Ωστόσο, προχθές ζήτησε τη βοήθεια της δημοτικής αρχής του δήμου Ελλησπόντου, αφού οι ζωοτροφές εξαντλούνται τις επόμενες ημέρες ή ακόμη και ώρες.

Χθες, ο δήμος έστειλε ένα τρακτέρ με λεπίδα να ανοίξει το δρόμο, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Στέλιο Χατζημανώλη, το ύψος του χιονιού στην περιοχή φτάνει τα τρία μέτρα. Σήμερα θα επαναληφθεί η επιχείρηση με μεγαλύτερο αποχιονιστικό όχημα, ώστε ο κτηνοτρόφος Ιωάννης Λεοντούδης να κατέβει και να εφοδιαστεί ζωοτροφές και τρόφιμα για την οικογένειά του. "Αν ήταν επείγον το περιστατικό, θα φέρναμε από χθες ειδικό αποχιονιστικό όχημα, για να ανοίξουμε το δρόμο, αλλά η κατάσταση ελέγχεται, αφού η οικογένεια έχει τρόφιμα, οπότε θα ξαναπροσπαθήσουμε αύριο", δήλωσε ο κ. Χατζημανώλης.

Χ.Β.