Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( εκκληση για βοήθεια από τετραμελή οικογένεια :: 26/1/2006 21:14:09) 

Εκκληση για βοήθεια από τετραμελή οικογένεια

Σε τραγική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, που ζει στην περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, εξαιτίας προβλημάτων υγείας αλλά και της δύσκολης οικονομικής κατάστασής τους. Η μητέρα της οικογένειας Δ.Κ. υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου του μαστού. Η εγχείρηση πέτυχε, ωστόσο συνεχίζει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Λόγω των προβλημάτων υγείας και της κακής οικονομικής κατάστασής της, η Δ.Κ. παρουσίασε αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Ο σύζυγός της έπαθε εργατικό ατύχημα και δεν μπορεί να εργαστεί, ενώ ο μεγάλος της γιος, 13 ετών, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Η οικογένεια τους τελευταίους μήνες ζει από δωρεές γειτόνων και της εκκλησίας. Το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να εργαστεί έφτασε την οικογένεια στο σημείο να χρωστά ενοίκια, κοινόχρηστα, το ρεύμα, το νερό, το σούπερ μάρκετ.

Τα στοιχεία της Δ.Κ., καθώς και το ιατρικό ιστορικό της, βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση στους φορείς και τους πολίτες να τη βοηθήσουν. Αρ. λογ. τραπέζης: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 214/650473-69. Τηλ. επικοινωνίας 6945077089, κ. Δέσποινα.