Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( δύο ατυχήματα με πέντε τραυματίες :: 17/3/2006 20:40:51) 

Δύο ατυχήματα με πέντε τραυματίες

Καραμπόλα στην περιφερειακή τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών

Καραμπόλα εννέα αυτοκινήτων σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος της εξόδου προς Νεάπολη, στο ρεύμα προς τα ανατολικά. Σύμφωνα με την τροχαία Θεσσαλονίκης, οι πιο πιθανές αιτίες της καραμπόλας ήταν η συνεχής βροχόπτωση και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Από την καραμπόλα υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και μικροτραυματισμοί. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος", προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εξάλλου άνδρες της τροχαίας Θεσσαλονίκης μετέβησαν στο σημείο του ατυχήματος, ώστε να διευκολύνουν την κίνηση των διερχόμενων οχημάτων, καθώς προκλήθηκε έντονο μποτιλιάρισμα.

Στο μεταξύ άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα εξόδου, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων. Σύμφωνα με την τροχαία Θεσσαλονίκης, δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις άνδρες και να εγκλωβιστεί ένας τέταρτος. Τελικά, όπως ανέφερε το ΕΚΑΒ, ο τέταρτος άνδρας μετά τον απεγκλωβισμό του διακομίστηκε με κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος".