Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Πολιτική :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( χρήστος μαρκογιαννάκης εναντίον δημήτρη λινού :: 10/1/2006 21:26:45) 

MEIZON ΖΗΤΗΜΑ

Χρήστος Μαρκογιαννάκης εναντίον Δημήτρη Λινού

Μέγα πολιτικό πρόβλημα για τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος φέρεται να αναφέρθηκε με υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό.

Όπως μετέδωσε το Mega, στη διάρκεια συνεστίασης της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Καστελίου Κρήτης ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης χαρακτήρισε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δ. Λινό «ανόητο λειτουργό και αγράμματο».

Οι πληροφορίες προκάλεσαν ταραχή στο Μέγαρο Μαξίμου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης, ζητώντας του εξηγήσεις για την υπόθεση. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης διέψευσε τις πληροφορίες και υποστήριξε πως δεν έχει απευθύνει ομιλία στη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα δημοσιεύσει και γραπτή διάψευση. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα τo Mega μετέδωσε ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του υφυπουργού. Μέχρι αργά χθες βράδυ δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης, αλλά η θέση του κ. Μαρκογιαννάκη θεωρείται πλέον αβέβαιη, αφού δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε παραίτηση ή και αποπομπή από το κυβερνητικό σχήμα.