Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( κύκλωμα κλοπής φορτηγών :: 20/2/2006 22:56:37) 

ΔΕΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Κύκλωμα κλοπής φορτηγών

Δύο απανωτά κρούσματα κλοπής συνολικά πέντε φορτηγών αυτοκινήτων εργολάβων από τα ορυχεία της ΔΕΗ μέσα σε διάστημα δέκα ημερών απασχολούν έντονα τις αστυνομικές αρχές του νομού Κοζάνης αλλά και τις ιδιοκτήτριες εταιρείες, καθώς εκτιμάται ότι στην περιοχή δρα κύκλωμα επιτήδειων, οι οποίοι μετά την κλοπή διαλύουν τα αυτοκίνητα και τα πωλούν για ανταλλακτικά.

Το τελευταίο κρούσμα κλοπής τριών φορτηγών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή. Άγνωστοι πήγαν στο χώρο στάθμευσης των φορτηγών στο ορυχείο Αμυνταίου και έκλεψαν τελείως ανενόχλητοι τρία φορτηγά αυτοκίνητα μερσεντές. Τα κλεμμένα φορτηγά ανήκουν σε διαφορετικούς εργολάβους χωματουργικών έργων της ΔΕΗ. Προσπάθησαν να κλέψουν και ένα τέταρτο αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε παραβιασμένο, αλλά δεν τα κατάφεραν, επειδή το όχημα υπέστη βλάβη.

Εξάλλου, παρά τις πολυήμερες έρευνες των αστυνομικών αρχών, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από άλλα δύο φορτηγά, τα οποία είχαν κλαπεί στις 7 Φεβρουαρίου από το χώρο στάθμευσης του ορυχείου Καρδιάς.

Χ.Β.