Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-αφήγηση

( η ξεκούραση του υποψηφίου ) 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ξεκούραση του υποψηφίου

Η προεκλογική περίοδος έληξε. Τα προγράμματα και τις απόψεις όλων των υποψηφίων για καλύτερη ποιότητα ζωής στη Θεσσαλονίκη τα ακούσαμε και τα διαβάσαμε. Σήμερα και ενδεχομένως και την άλλη Κυριακή θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τι αποτέλεσμα είχε η επικοινωνιακή πολιτική που διάλεξε ο κάθε υποψήφιος για να πείσει.

Οι δημότες Θεσσαλονίκης έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι υποψηφίους για να αναδείξουν το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο Θρασύβουλος Λαζαρίδης, ο Σπύρος Βούγιας, ο Αγάπιος Σαχίνης, ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης και η Αναστασία Θεοδωροπούλου δεν έχουν παρά να αναμένουν να μιλήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Η χθεσινή μέρα κύλησε ήρεμα για όλους τους υποψηφίους. Άλλωστε η προεκλογική περίοδος ήταν μακρά και κουραστική για τους περισσότερους.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος προτίμησε να κλείσει την προεκλογική περίοδο με παρέα με τους νέους της πόλης.

Ένα ποτό στο Μύλο του έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστεί ακούγοντας τους νέους να του μιλούν για το μέλλον της πόλη και κυρίως τα δικά τους σχέδια για αυτήν.

"Πήρα τις δυνάμεις" είπε, "για να μπορέσω να αρχίσω μετά την Κυριακή των εκλογών δουλειά στο δήμο Θεσσαλονίκης. Τα σχέδια μας θα μπουν αμέσως σε εφαρμογή και οι νέοι είναι αυτοί που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή. Η ζωντάνια τους η φλόγα τους και οι προβληματισμοί τους θα είναι για μένα οδηγός σε κάθε προσπάθεια μου".

Ο Θρασύβουλος Λαζαρίδης χθες το μεσημέρι πέρασε για ένα ουζάκι και φιλική κουβέντα από τον "Τόττη" όπου είχαν συγκεντρωθεί οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ του νομού Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε, χθες, για άλλη μια φορά ότι δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τον πόλεμο λάσπης που γίνεται εναντίον του και να παρασυρθεί σε ανάλογη συμπεριφορά, ενώ δήλωσε βέβαιος για τη νίκη του συνδυασμού του.

"Ο λαός της Θεσσαλονίκης είπε θα προτιμήσει αυτούς τους οποίους θα βοηθήσουν την πόλη να βγει από τα αδιέξοδα της και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον".