Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Χρονικό

( το χρονικό της κόντρας :: 28/2/2006 20:39:48) 

Το χρονικό της κόντρας

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Η είδηση ότι ο νιούσκαστερ του ALPHA αναλαμβάνει και καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου είναι γεγονός. Ο Θέμος μέσα από την εκπομπή του απευθύνει συγχαρητήριο μήνυμα, προβάλλοντας το πρόσωπο του Χατζηνικολάου εν μέσω βεγγαλικών.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε η Μαριάννα Πυργιώτη στον ALPHA γίνεται η αφορμή για ν' ανάψουν τα αίματα και από τις δύο πλευρές. Ο Θέμος, όντας προσκεκλημένος του δελτίου ως εκδότης της εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα", για να καταθέσει τις απόψεις του γύρω από τις υποκλοπές, τονίζει ότι και ο πρωθυπουργός φέρει ευθύνη για το θέμα που έχει προκύψει. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο Θέμος δεν βρίσκεται στο "παράθυρο" του δελτίου, ο Χατζηνικολάου, μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης, βγαίνει και επισημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν κάποιοι και να επιρρίπτουν ευθύνες στον πρωθυπουργό.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Ο Αναστασιάδης ξαναχτυπά. Μέσω της εκπομπής "ΟΛΑ Χ" παρουσιάζει σατιρικό βίντεο με τίτλο "ντύσου κυβερνητικός εκπρόσωπος", όπου και προβάλλεται η παρέμβαση του διευθύνοντος συμβούλου στο κεντρικό δελτίο του Σαββάτου 11 του μηνός, μεταλλάσσοντας το πρόσωπό του, με ψηφιακό τρόπο, σε αυτό του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Αφού έχουν προηγηθεί εκατέρωθεν δηλώσεις όπως "Δεν θα διώξω τον Θέμο από τον ALPHA. Στο χωριό μου λένε: αφεντικό είσαι, χαλβά τρως" και "Δεν θα διώξω τον Χατζηνικολάου, εκτός αν δεν αντέξει", το γραφείο Τύπου του ALPHA με ανακοίνωσή του μας ενημέρωσε ότι ο Ν. Χατζηνικολάου ανέλαβε και τη θέση του προέδρου του δ.σ. του ομίλου.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Όλοι περιμένουν την αντίδραση του Θέμου, μάταια όμως, αφού ο παρουσιαστής του ALPHA κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "ΟΛΑ Χ" μεταφέρεται σε ιατρικό κέντρο με συμπτώματα υψηλής πίεσης. Σημειωτέον, η εκπομπή μεταδόθηκε σε επανάληψη, σαρώνοντας για άλλη μια φορά τις μετρήσεις της AGB.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Κατά τη διάρκεια πρώτης εμφάνισης του Χατζηνικολάου ενώπιον των εργαζομένων του ALPHA ο πρόεδρος, εμμέσως πλην σαφώς, διατυπώνει τη συγγνώμη του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα, παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι οι τόνοι και από τις δύο πλευρές έχουν χαμηλώσει.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

Ο Ρόκι έφαγε τον Θέμο; Όχι. Ο ALPHA με ανακοίνωσή του, που μεταδόθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, τονίζει ότι ο Θέμος δεν ανήκει στο δυναμικό του ALPHA, αφού, όπως επισημαίνεται, επιτίθεται με προσβλητικό τρόπο κατά της ιδιοκτησίας και της διοίκησης του σταθμού.