Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Το κεντρικό θέμα της "Μ" στις 6 Ιανουαρίου 1976 αναφέρεται στις κινήσεις ανασχηματισμού που έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αντικαθιστώντας κάποια στελέχη της κυβέρνησής του με νέα. Στους τίτλους διαβάζουμε: "Δύο μεταβολές στην κυβέρνηση - Γκίκας και Ζέπος αντικαταστάθηκαν - Ο κ. Ράλλης ανέλαβε το υπουργείο Παιδείας. Ο κ. Σταμάτης το Δημοσίας Τάξεως - Το καλοκαίρι ανασχηματισμός".

Το επόμενο θέμα της ημέρας έχει να κάνει με μια ληστεία στη βίλα επιχειρηματία. Στους τίτλους αναφέρεται: "Τέσσερις, μάλλον, διαρρήκτες άρπαξαν χρηματοκιβώτιο στο Πανόραμα από τη βίλα του Ζούρα - Με ακαθόριστο περιεχόμενο - Πίνακες μεγάλης αξίας άθικτοι".

Στο επόμενο θέμα διαβάζουμε για τη συγκρότηση ειδικών ομάδων ασφαλείας, οι οποίες θα έχουν ειδική εκπαίδευση για τη πρόληψη δολοφονιών και αεροπειρατειών. Στους τίτλους διαβάζουμε: "Από τη χωροφυλακή και την αστυνομία - Ειδικές ομάδες ασφαλείας συγκροτήθηκαν - Με αποστολή την ταχύτατη και αποτελεσματική επέμβαση για την πρόληψη δολοφονιών και αεροπειρατειών".

Τέλος, στον απολογισμό των ζημιών που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλη την Ευρώπη αναφέρεται το θέμα με τίτλο: "Ζημιές εκατομμυρίων δολαρίων - 55 έγιναν οι νεκροί από τη θεομηνία στη δυτική Ευρώπη".